Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγαλύτερη γιορτή για τους δύο τροχούς ανοίγει σήμερα τις πύλες της και υποδέχεται τους φίλους της Όλα τα νέα μοντέλα θα είναι συγκεντρωμένα στην έκθεση που ανοίγει σήμερα τις πύλες της…μοτοσυκλέτας στις εγκαταστάσεις της αίθουσας ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.00, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.00 από τον υφυπουργό Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη. Δεκάδες εταιρείες μοτοσυκλετών θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα, τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών είναι περισσότερα από το 2017. Με αυτά τα δεδομένα έχει προετοιμαστεί ένας μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος, που φθάνει τα 8.000 τ.μ. μαζί με τον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και δοκιμών.

Μέχρι και την Κυριακή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση μοτοσυκλέτας θα υποδέχεται το κοινό από σήμερα έως και την Κυριακή 22 Απριλίου (καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί). Συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερες από 50 εταιρείες. Πέρα των νέων μοντέλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εξοπλισμό ένδυσης, αξεσουάρ, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και υπηρεσίες μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο του δικύκλου.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης