Αποστολή στην Ιταλία:  Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα κρυφά όνειρα των μοτοσικλετιστών είναι να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και η Ιταλία είναι παράδεισος για την πρώτη εξόρμηση. Ιδιαίτερα όταν το συνδυάσεις με την επίσκεψη σε μια από τις πιο δημοφιλής πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP –  το Mugello – τότε το όνειρο θα μετατραπεί σε μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μπορεί η ζέστη να είναι έντονη στο Borgo San Lorenzo, στους λόφους της Τοσκάνης, ωστόσο κανείς δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πίστα του Mugello για την ξεχωριστή γιορτή της VMoto – Super Soco και το Pro Days 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O star της ημέρας είναι αδιαμφισβήτητα ο Jorge Lorenzo, τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP.

Το Pro Days ξεκίνησε με την υποδοχή όλων των καλεσμένων και αμέσως πιάσαμε δουλειά με τους αναβάτες/θρύλους που είναι καλεσμένοι να βγαίνουν στην πίστα με ειδικά διαμορφωμένες μοτοσικλέτες. Ο Jorge Lorenzo, παρέα με τους Marco Lucchinelli και Michele Pirro έκλεψαν την παράσταση, ενώ ο πάντα χαλαρός Troy Bayliss απόλαυσε τον λαμπερό ήλιο της Τοσκάνης πριν βγει στην πίστα.

Ο Michele Pirro εξηγεί στους ανθρώπους της Ducati τι συνέβη στον αγώνα των πρωταθλητών στο WDW το Σάββατο που μας πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα στην πίστα είναι εορταστική και όλοι έχουν έρθει με στόχο να περάσουν καλά. Στην πίστα του Mugello από τις πρωινές ώρες «γυρίζουν» αναβάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες. Ανάμεσα στους καλεσμένους για το Pro Days βρίσκονται επίσης οι Alex De Angelis και Dennis Foggia.

Ένας από τους θρύλους στο Pro Days είναι ο Marco Lucchinelli, πρωταθλητής GP500 το 1981.

Πάντα χαλαρός ο Troy Bayliss!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το zougla.gr στο Pro Days 2022 VMoto – Super Soco

Στις 25-26 Ιουλίου το Pro Days 2022 της Vmoto – Super Soco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης