Σε ένα μοντέρνο κατάστημα στη Λ. Αλίμου στην Αργυρούπολη έγιναν τα εγκαίνια της πρώτης μονάδας της ιταλικής Benelli στην Αθήνα.

Τα εγκαίνια του επίσημου καταστήματος της Benelli, που είναι το πρώτο του είδους στην Ελλάδα, έγιναν παρουσία δημοσιογράφων, ανθρώπων της μοτοσυκλέτας και του κοινού, με την επιμελή φροντίδα των ανθρώπων της αντιπροσωπείας Motoway. Σε ένα  χώρο που αναδείκνυε τα κομψά μοντέλα της ιστορικής ιταλικής εταιρίας, που κάνει τη μεγάλη της επιστροφή με μεγάλη γκάμα και αξιόλογες μοτοσυκλέτες, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, να παρατηρήσουν τις λεπτομέρειές τους και να συζητήσουν για αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γνωστότερα μοντέλα τα ΒΝ 251/302 και το TRK 502, που σημειώνει καλές πωλήσεις σε Ιταλία και Ελλάδα, ο κόσμος είδε από κοντά και το νέο δικύλινδρο Leoncino 500, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση. Πέρα από την έκθεση των μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρίας, στο κατάστημα της Αλίμου έχει διαμορφωθεί χώρος που φιλοξενεί κράνη και είδη ρουχισμού αναβατών, διάφορα αξεσουάρ, είδη περιποίησης και συντήρησης μοτοσυκλετών, λιπαντικά κλπ. 

Περισσότερες πληροφορίες: Λεωφόρος Αλίμου 76, Αργυρούπολη, www.benelli-moto.gr  και www.facebook.com/BenelliGreeceOficial 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: motorbike.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης