Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη σειρά BMW Motorrad Spezial, κοινώς το δικό της πρόγραμμα customizing. Άρα μιλάμε για εργοστασιακό customizing, η άμεση απάντηση της BMW στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για μοναδικές μοτοσυκλέτες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παρουσίαση της R nineT, η BMW αναγνώρισε από νωρίς την τάση για ξεχωριστές μοτοσυκλέτες και έκανε μεγάλα βήματα σε αυτόν τον τομέα διευρύνοντας τη σειρα σε πέντε μοντέλα το 2017. Τα οποία πέντε μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα με το πρόγραμμα BMW Motorrad Spezial, που προσφέρει μοναδικές εργοστασιακές προτάσεις customizing. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα εξαρτήματα της σειράς Spezial είναι τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, η αγάπη για τη λεπτομέρεια καθώς και η αρμονική ενσωμάτωσή τους στη μοτοσυκλέτα.

Ξεκινώντας με τα μοντέλα Tοuring και Heritage, η συλλογή Spezial θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Από τον Αύγουστο του 2017 η γκάμα δεν θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο, αλλά και προϊόντα της ήδη υπάρχουσας γκάμας αξεσουάρ Original BMW Motorrad, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος Spezial. Στη διαδικασία customizing της μοτοσυκλέτας του, ο πελάτης έχει δύο διαφορετικές επιλογές. Αφενός θα μπορεί να την παραγγείλει εξαρχής από το εργοστάσιο με όλο τον εξοπλισμό Spezial ήδη τοποθετημένο και αφετέρου θα μπορεί να επιλέξει ειδικά αξεσουάρ αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε μετατροπές της μοτοσυκλέτας του από τον τοπικό επίσημο αντιπρόσωπο με τον παραδοσιακό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίστη στην παράδοση

Ενώ πολλοί κατασκευαστές διαθέτουν τα αξεσουάρ τους σχεδόν αποκλειστικά μετά την πώληση της μοτοσυκλέτας, η δυνατότητα παραγγελίας ειδικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο αποτελεί μία παράδοση δεκαετιών για τη BMW. Ο εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αναγράφονται στο τιμολόγιο πώλησης και κατά συνέπεια καλύπτονται πλήρως από εγγύηση, ενώ μπορούν να συμπεριληφθούν στη χρηματοδότηση της νέας μοτοσυκλέτας, εξοικονομώντας έξτρα χρήματα και χρόνο από τον πελάτη.

Επιπλέον, ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει πάντα τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές της μοτοσυκλέτας του
χάρη στα ειδικά αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη γκάμα της BMW Motorrad Spezial. Παράλληλα με το λανσάρισμα του εν λόγω προγράμματος, θα παρουσιαστεί και configurator νέας γενιάς στον ιστότοπο της βαυαρικής φίρμας. Για πρώτη φορά ένας μεγάλος τομέας ειδικών αξεσουάρ θα ενσωματωθεί στην ψηφιακή απεικόνιση των μοντέλων R nineT, πέραν της πλήρους γκάμας του ειδικού εργοστασιακού εξοπλισμού. Με τον τρόπο αυτό, ο ιδιοκτήτης θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική BMW μοτοσυκλέτα του με όλο τον ειδικό εξοπλισμό και τα εξαρτήματα της γκάμας Spezial -πριν εκείνη μπει στη γραμμή παραγωγής- και να τη βλέπει με εγκατεστημένα ένα ή περισσότερα γνήσια αξεσουάρ. Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα από τον Αύγουστο του 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης