Το Σάββατο 27 Ιουνίου η ομάδα του CSS θα διοργανώσει ολοήμερο Ride Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ακολουθώντας πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που ορίζει η Πολιτεία. 

Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσικλετών, αποφοίτους του σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους στη σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Την ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, οι μαθητές θα χωριστούν σε 3 γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία τους και την προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά οι εκπαιδευτές του σχολείου θα βρίσκονται παρόντες να επιβλέπουν και να απαντούν σε κάθε απορία γύρω από την τέχνη της οδήγησης μοτοσικλέτας. Το κόστος συμμετοχής είναι ανάλογο με τα sessions και ξεκινάει από μόλις 15€. Η ενοικίαση εξοπλισμού είναι εφικτή μόνο με συνεννόηση και οι κρατήσεις γίνονται στη σελίδα www.superbikeschool.gr  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CSS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο σαν το πιο ολοκληρωμένο σχολείο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών στον κόσμο. Το σχολείο ξεκίνησε το 1976 στις ΗΠΑ και λειτουργεί αδιάκοπα από τότε έχοντας μυήσει αναβάτες από περισσότερες από 52 χώρες. Τα τελευταία 44+ χρόνια ο Keith Code, ο ιδρυτής του CSS, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 250.000 αναβάτες παγκοσμίως και αναδείξει δεκάδες παγκόσμιους/πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές. Στόχος του σχολείου είναι να αναβαθμίσει τη γνώση και την τεχνική σας, με άμεσο αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο έλεγχο και την καλύτερη κατανόηση στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τη μοτοσικλέτα σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ελληνικό παράρτημα είναι το τέταρτο στο κόσμο, βρίσκεται στον 18ο χρόνο λειτουργίας του και από τα θρανία του έχουν περάσει με επιτυχία περισσότεροι από 8.100 Έλληνες μοτοσικλετιστές και οι περισσότεροι πανελλήνιοι πρωταθλητές. Το Ελληνικό παράρτημα είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση σχολείων σε τέσσερις χώρες της ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία. Παράλληλα, έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη/υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας και σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία σε ΗΠΑ, Ινδία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Φιλιππίνες και ΗΑΕ. 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης