Οι μοτοσυκλετιστές το ξέρουν σαν CSS και όσοι το έχουν παρακολουθήσει πέτυχαν να κυκλοφορούν σε δρόμους και πίστες με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Είναι η καλύτερη σχολή οδήγησης μοτοσυκλέτας στον κόσμο και ευτυχώς δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Η Ομάδα του California Superbike School σε Ελλάδα και Κύπρο δημιουργήθηκε από αγάπη και ενθουσιασμό για το Σχολείο και για αυτά που προσφέρει. Με τον Άγγλο εκπαιδευτή υπεύθυνο για τα θεωρητικά σεμινάρια, την πιστοποιημένη μεταφράστρια και τη συνεχή εκπαίδευση, εξασφαλίζει μία άριστη υπηρεσία προς το μαθητή και ενισχύει την αξία και την ισότιμη θέση του παραρτήματος στον παγκόσμιο χάρτη του Σχολείου. Κατά τη 15ετή ζωή του CSS στην Ελλάδα έχουν αναγνωριστεί διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχης & υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας. Σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία σε ΗΠΑ, Αγγλία, Ινδία, Πολωνία, Λετονία, Σλοβακία, Τουρκία, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία, Νότιο Αφρική, Ισπανία, ΗΑΕ, Κύπρο και -φυσικά- Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία μέρα στο CSS

Μία μέρα στο Σχολείο είναι γεμάτη γνώση και πρακτική. Ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνει: Παρουσίαση κανόνων ασφαλείας, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο θέμα «οδήγησης μοτοσυκλέτας» από την καλύτερη Ομάδα εκπαιδευτών στο κόσμο, 5 x 20λεπτα μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα, 5 x 20λεπτα πρακτικής στη πίστα, αναλογία μαθητών με εκπαιδευτή 3:1 ή χαμηλότερο ανά γκρουπ, έναν εκπαιδευτή εκτός πίστας και ερωτηματολόγιο αξιολόγησης για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV). Τα επίπεδα εκμάθησης (Levels) του CSS γίνονται ξεκινώντας από το ένα (Level I) και ολοκληρώνοντάς με το τέσσερα (Level IV). Όλοι οι αναβάτες και ανεξάρτητα από την εμπειρία τους και τον τύπο της μοτοσυκλέτας που οδηγούν πρέπει να ξεκινήσουν από το Επίπεδο Ι (Level I).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέθοδος διδασκαλίας που εφαρμόζεται χτίζει την κατανόηση του αναβάτη βήμα – βήμα. Με κάθε άσκηση, ο αναβάτης αποκτά μία επιδεξιότητα η οποία βασίζεται πάνω στην προηγούμενη άσκηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» ασκήσεων – δεξιοτήτων που καταλήγουν στην ενδυνάμωση της οδηγικής εμπιστοσύνης του αναβάτη. Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε μία μέρα και καλύπτει ολοκληρωμένα το αντικείμενο που παρουσιάζει. Στις πέντε ασκήσεις του κάθε Επιπέδου και τη συνεχή επιτήρηση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές, ο αναβάτης αποκτά κατανόηση και σιγουριά για την οδηγική τεχνική του καθώς γνωρίζει «τι πρέπει να κάνει». Συνημμένα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων για το 2018:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

Απρίλιος

14

Mέγαρα

Μάιος

19 & 20

Σέρρες

Ιούνιος

3

Mέγαρα

Ιούλιος

14 & 15

Σέρρες

Σεπτέμβριος

29 & 30

Σέρρες

Οκτώβριος

7

Mέγαρα

Νοέμβριος

11

Mέγαρα

Αν θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο info@superbikeschool.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης