Η Ομάδα του σημαντικότερου σχολείου ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας CSS σας προσκαλεί σε Ride Day και μαθήματα το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου.

Πριν ξεκινήσουν τα μπάνια του λαού, η ομάδα του CSS διοργανώνει ολοήμερα Ride Day και Σχολείο αντίστοιχα στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το πρώτο αφορά σε όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, απόφοιτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν την τεχνική τους στη σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Στη μέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρία γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και την αριθμητική προσέλευση. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν σε κάθε απορία σας γύρω από την Τέχνη της Οδήγησης Μοτοσυκλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόστος της συμμετοχής είναι από 15 έως 65 ευρώ, ανάλογα με τα sessions στα οποία θα συμμετάσχετε, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού. Την επόμενη μέρα οι εκπαιδευτές και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια μέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού παγκόσμιας εμβέλειας σχολείου που λειτουργεί στη χώρα μας. Στόχος είναι να αναθεωρήσετε τη σχέση με τη μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπον με τον οποίο συνεργάζεστε μαζί της. 

Βασικoί υποστηρικτές του Σχολείου είναι η αντιπροσωπεία της Honda και τα ελαστικά Bridgestone, ενώ για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης