Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, στα πλαίσια της διήμερης εκδήλωσης Ημέρες Μοτοσυκλέτας (30/9 & 1/10 στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι), διοργανώνει έκθεση – διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων κλασικών δίτροχων μοντέλων.

Aν είσαι κάτοχος κλασικής μοτοσυκλέτας, δώσε την ευκαιρία στη μεγάλη σου αγάπη να βρεθεί ανάμεσα σε κάποιες από τις καλύτερες που υπάρχουν στη χώρα μας, να διαγωνιστεί και να βραβευθεί! Η αξιολόγηση θα γίνει από την τεχνική επιτροπή της Λέσχης, σύμφωνα με τον Τεχνικό Κώδικα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασικού Οχήματος (FIVA). Κλάσεις στις οποίες θα διαγωνιστούν είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

–       Μοτοσικλέτες με Πιστοποίηση Αυθεντικότητας FIVA

–       Μοτοσικλέτες χωρίς Πιστοποίηση Αυθεντικότητας FIVA

και με βασικές κατηγορίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

–       Έως 200cc

–       Άνω των 200cc

Θα υπάρξουν όμως και επιμέρους κατηγορίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο ενημέρωσης. Θα δοθούν κύπελλα στις 3 πρώτες ανά κατηγορία και αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι μη πιστοποιημένες μοτοσυκλέτες που θα δεχθούν υψηλή βαθμολογία θα λάβουν, εκτός του κυπέλλου, δωρεάν Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας FIVA!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και μη μέλη της λέσχης με μη πιστοποιημένες μοτοσυκλέτες, με όλα τα μοντέλα να είναι κατασκευής έως και 31/12/1987. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 25/9 στα γραφεία της Λέσχης. Για περισσότερες πληροφορίες: – Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, Πλ. Αγ. Ασωμάτων 6, 105 54, τηλ. 210- 3221834, Δευτέρα & Πέμπτη (ώρες 20.30 – 23.00), email info@classicbike.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης