Ήταν θέμα χρόνου να δούμε ένα ηλεκτρικό scooter να δέχεται custom περιποιήσεις. Έχει ξαναγίνει άλλωστε κάτι αντίστοιχο σε ένα συμβατικό T-Max, δια χειρός του μετρ Roland Sands μάλιστα! Η τωρινή περίπτωση όμως είναι διαφορετική..

Ο Rolf Reick της Krautmotors πήρε ένα C-Evolution της Bmw, αφαίρεσε κάθε τι περιττό πλαστικό (συνολικά περίπου 40 κιλά!) και «ασέλγησε» πάνω του προσθέτοντας ένα .. ρύγχος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Παρά τις περγαμηνές ωστόσο του Reick στο βιομηχανικό σχεδιασμό, μάλλον δε μοιάζει και τόσο «Oldschool», αν και το χαρακτηρισμό «stealth» που παραπέμπει στο γνωστό βομβαρδιστικό Β-21, μπορούμε να τον αποδώσουμε στην εν λόγω δημιουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ηλεκτρολογικά του άτυχου C-Evolution δεν έγινε η παραμικρή παρέμβαση, με το κατά τα άλλα συμπαθές πρώην mega scooter να τροφοδοτείται στην πιο πρόσφατη έκδοσή του με μπαταρίες όμοιες με εκείνες του i3 –ναι, του αυτοκινήτου- χαρίζοντας αυτονομία της τάξης των 160 χιλιομέτρων μέχρι την επόμενη φόρτιση και αποδίδοντας εντυπωσιακή  ροπή που φτάνει τα 72Nm!

Η (ευτυχώς) μοναδική δημιουργία του Rolf Reick ονομάζεται E-LisaBad, όνομα εμπνευσμένο από τη γιαγιά του! Και κατά τα λεγόμενά του, πηγή της έμπνευσης του ήταν οι φουτουριστικές ..τσαγιέρες της (σε design του Dane Erik Magnussen πίσω στο 1920) αλλά και η ρετρό/φουτουριστική αισθητική του .. StarTrek.

Τα συμπεράσματα δικά σας..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης