Mια νέα πρόταση έρχεται στην αγορά των μικρών ηλεκτροκίνητων scooter, ονομάζεται F5 και έρχεται από τη σειρά προϊόντων της Daytona Best Electric.

To F5 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς για τη ζήτηση σε ψηλόροδα scooters μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησης και τις επισκέψεις στα συνεργεία. Ο κινητήρας προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, με τις μπαταρίες λιθίου χωρητικότητας 42Ah να παρέχουν αυτονομία της τάξης των 87χλμ «βάσει της επίσημης έγκρισης τύπου του οχήματος», ενώ οδηγείται με δίπλωμα Α1 – 125 cc. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ηλεκτρικά scooters της αγοράς τα οποία διαθέτουν μικρούς τροχούς με τον κινητήρα να αποτελεί ουσιαστικά και τη ζάντα του τροχού, ο κινητήρας 3.000 Watt του F5 είναι μεν τοποθετημένος στον πίσω τροχό, αλλά στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού, με σαφές πλεονέκτημα έναντι των κινητήρων που αποτελούν παράλληλα και ζάντα του οχήματος. Επιπλέον, χάρη στο συστήμα μετάδοσης κίνησης, απαιτείται λιγότερη ενέργεια κατά την εκκίνηση του οχήματος και κατά συνέπεια προκαλείται μικρότερη φθορά της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών του F5 μπορούν να φτάσουν τους 1.100 κύκλους πλήρους φόρτισης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το F5 είναι εξοπλισμένο με 2 μπαταρίες 72 Volt στα 21Ah και ζυγίζουν 11 κιλά η κάθε μία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 2 μπαταρίες, η έξυπνη διάταξη τους αφήνει αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο φορτιστής 10Α του F5 μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μια μπαταρία 21Ah σε μόλις 2,5 ώρες και σε περίπου 5 ώρες και τις δύο. Η έλλειψη παροχής ρεύματος στην περιοχή όπου σταθμεύετε δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει θέμα, αφού οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες για τη φόρτισή τους, όπου αυτό είναι εύκολο.  Τέλος, οι μπαταρίες έχουν 6 συστήματα ασφαλούς λειτουργίας οι οποίες βεβαιώνουν την μακροζωία τους και την αξιοπιστία τους.  

  •  Προστασία υπερφόρτισης 
  •  Προστασία αποφόρτισης 
  •  Προστασία υπερέντασης  
  •  Προστασία βραχυκυκλώματος 
  •  Θερμική προστασία 
  •  Σύστημα ισοσταθμισμένης κατανάλωσης 

Στο κομμάτι της ασφάλειας, το F5 παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας κατά την πέδηση, με εμπρός και πίσω μεγάλα δισκόφρενα διαμέτρου 210mm και 190mm αντίστοιχα, με το εμπρός φρένο να είναι εξοπλισμένο με δαγκάνα διπλού εμβόλου και σωληνάκια υψηλής πίεσης CBS για καλύτερη αίσθηση και ανταπόκριση.  

H Γκοργκόλης Α.Ε. εγγυάται τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών του F5 με την εγγύηση να καλύπτει τόσο το scooter όσο και τις μπαταρίες του για 2 έτη. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης