Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Kymco στην κατηγορία των 125 κ.εκ. για το 2022 είναι το Agility S Οι αναρτήσεις στο Agility S 125 είναι εντελώς καινούριες βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά.125. Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο scooter το οποίο έρχεται να δώσει λύση στον εφιάλτη της μετακίνησης μέσα στον αστικό ιστό με σύμμαχο την ασφάλεια, την οικονομία και το στυλ. Το Agility S έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία και εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αισθητική του, τα φωτιστικά σώματα LED με DRL φώτα ημέρας και τις σπορ πινελιές στον σχεδιασμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Agility S 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 10,6 ίππους και 9,3Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός. Βασικό χαρακτηριστικό του συνόλου είναι η οικονομία στο καύσιμο με την Kymco να ανακοινώνει κατανάλωση 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το βάρος του scooter είναι μόλις 122 κιλά, κάνοντας την κίνηση στην πόλη παιχνιδάκι.

LED φωτιστικά σώματα με χαρακτηριστικά DRL φώτα ημέρας.

Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει από την Kymco και στο οδηγικό κομμάτι έχοντας ένα νέο τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω τα οποία συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω με ελαφρύτερες ζάντες για ακόμα καλύτερη ευελιξία στους δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεπτή σιλουέτα με άνετη θέση οδήγησης.

Στον εξοπλισμό του Agility S 125 συναντάμε θύρα φόρτισης USB, πρίζα 12V, χώρο αποθήκευσης για ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα, τάπα ρεζερβουάρ κάτω από το τιμόνι και θήκη για μικροαντικείμενα στο εσωτερικό της ποδιάς. Το Kymco Agility S 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μπλε, ασημί και ανθρακί στην τιμή των 2.795€.

LCD ψηφιακές οθόνες με πολλές πληροφορίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης