Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η εποχή των τηλεδιασκέψεων, των “calls” και των διαδικτυακών μαθημάτων έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας Στην Ελλάδα πάντως έχουμε το Riding School του εξαιρετικού Θανάση Χούντραπλέον, ιδιαίτερα τους τελευταίους 18 μήνες για χάρη της πανδημίας του Covid-19. Πλέον και τα σχολεία οδήγησης προσαρμόζονται στις συνθήκες με τη Yamaha να προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα οδήγησης μέσω του προγράμματος ChampU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεσαι, όποιο και αν είναι το επίπεδο οδήγησής σου, τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις τις ικανότητές σου. Το Yamaha Champions Riding School λειτουργεί από το 2008 στις ΗΠΑ και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προσφέρει την υπηρεσία ChampU για εκείνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν για να έχουν την εμπειρία από κοντά.

Το καταπληκτικό των συγκεκριμένων μαθημάτων είναι η απλότητα των επεξηγήσεων.

Με απλά λόγια μαθαίνεις σημαντικά πράγματα για ασφαλή οδήγηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα προσφέρει 40 βίντεο με περισσότερες από 30 ασκήσεις και 43 τεστ προκειμένου να σας Έξι έμπειροι εκπαιδευτές θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σουπροσφέρουν μια οδηγική εμπειρία η οποία θα σας μάθει πολλά πράγματα για ασφαλή οδήγηση. Η τιμή του πακέτου είναι μόλις στα 43 ευρώ και περιλαμβάνει ότι ακριβώς γίνεται στο διήμερο πρόγραμμα μαθημάτων του Yamaha Champions Riding School.

Ακόμα και αν εσύ δεν είσαι μοτοσικλετιστής, μπορείς να κάνεις δώρο το συγκεκριμένο πακέτο σε κάποιον αγαπημένο σου άνθρωπο και ίσως αυτό να γίνει το καλύτερο δώρο που του έχεις κάνει ποτέ!

Η παρουσίαση του ChampU.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Yamaha Tenere 700 Rally διδάσκει την αξία του σεβασμού στις ανάγκες του αναβάτη

Στο… ρινγκ οι νεαροί Έλληνες αναβάτες της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης