Με λύπη μεγάλη δεχθήκαμε μια ανακοίνωση της αντιπροσώπου εταιρείας των KTM και Husqvarna στη χώρα μας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και μια επιστολή που αναδεικνύει -για πολλοστή φορά- την αδυναμία της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας) να κάνει σωστά τη δουλειά της. Διαβάστε και θα καταλάβετε τι ακριβώς έχει συμβεί: 

Η ανακοίνωση 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στείλαμε επίσημη επιστολή στο ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ σχετικά με την καθυστέρηση ανάρτησης των αγωνιστικών προγραμμάτων. Παρά τις προσπάθειες μας εδώ και μερικούς μήνες να λάβουμε γνώση για τις ημερομηνίες (και όχι τις τοποθεσίες) διεξαγωγής των εγχώριων πρωταθλημάτων, αυτό μέχρι και σήμερα δεν έχει αποφέρει καρπούς. Θεωρούμε την τακτική αυτή απαξιωτική απέναντι στις εταιρίες που αναγκάζονται να περιμένουν τα επίσημα αγωνιστικά ημερολόγια προκειμένου οι εκδηλώσεις τους να μην συμπίπτουν με αγωνιστικά Σαββατοκύριακα. ‘Έλλειψη σεβασμού απέναντι στους χορηγούς των ομάδων και τους προσωπικούς χορηγούς των αναβατών, που δεν γνωρίζουν πότε, σε ποιες περιοχές και ποια εποχή θα προβληθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους. Θεωρούμε ότι αυτές οι συμπεριφορές ζημιώνουν τους ίδιους τους αναβάτες, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν απολύτως κανένα οικονομικό σχεδιασμό για τους αγώνες που θα συμμετάσχουν και κατ’ επέκταση ζημιώνουν τα ίδια τα πρωταθλήματα. Η KTM South East Europe στηρίζει για τουλάχιστον 30 συναπτά έτη τις εγχώριες αγωνιστικές δραστηριότητες, κάτι που θεωρείται αυτονόητο αντιπροσωπεύοντας τις KTM και Husqvarna. Ιστορικές εταιρίες που έχουν γιγαντωθεί με θεμέλια που στηρίζονται στους αγώνες κάθε είδους και μορφής παγκοσμίως. Αυτό που δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο είναι η ανοχή σε πρακτικές που μειώνουν και απαξιώνουν όσους εμπλέκονται στις εγχώριες αγωνιστικές δραστηριότητες. 

H επιστολή 

Αγαπητοί κύριοι/ες του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λύπη διαπιστώνουμε πως κάθε διαβεβαίωση σας περί έγκαιρης συμπλήρωσης και εξαγγελίας επίσημου αγωνιστικού ημερολογίου (πρόγραμμα αγώνων) δεν τηρείται ποτέ. Ο τρόπος σας παρατείνει την αγωνία και την υπομονή όλων των εμπλεκομένων αλλά και αποτρέπει οποιονδήποτε θα ήθελε να εμπλακεί. Εταιρίες πρέπει να προγραμματίσουν άλλες δράσεις τους, μαγαζιά τις υποχρεώσεις τους, άνθρωποι τις άδειες και τις δουλειές τους. Η ανοχή μας δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ενοχή. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε – δημοσιεύουμε – ανακοινώνουμε πως αν δεν έχετε παρουσιάσει το Επίσημο Αγωνιστικό Ημερολόγιο του 2020 έως και την επόμενη Παρασκευή 17/1/2020, η εταιρία μας ΚΤΜ SEE με τις επίσημες αγωνιστικές ομάδες ΚΤΜ και Husqvarna θα αποσυρθεί και δεν θα συμμετάσχει σε κανένα από αυτά τα πρωταθλήματα που ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ αποφασίσετε να ανακοινώσετε. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης