Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κορυφαία εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. σε πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα θα δώσει βροντερό παρών στηνΕκτός από scooter η Daytona διαθέτει και πολλές επιλογές μοτοσικλετών στα 125 κ.εκ. όπως το νέο Monster. έκθεση Urban Mobility 2022. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο πάρκινγκ του σταδίου «Σοφία Μπεφόν» το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να πάρουν μια γερή γεύση από τις νέες τάσεις και τις προηγμένες λύσεις αστικής κινητικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τα scooter της SYM και στην Urban Mobility οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα μοντέλα με βενζινοκινητήρα 125 κ.εκ. της γκάμας όπως το JetX 125, το Symphony ST 125 και πολλά ακόμα τα οποία μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα αυτοκινήτου χάρη στο νόμο ισοδυναμίας αδειών οδήγησης (υπό προϋποθέσεις – 6 χρόνια δίπλωμα, 27 ετών, πέντε μαθήματα).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το ηλεκτρικό scooter F5.

Πλούσια γκάμα ηλεκτρικών δικύκλων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα βενζινοκίνητα scooter και μοτοσικλέτες, η Γκοργκόλης Α.Ε. διαθέτει και έναν Μπορείτε να οδηγήσετε το νέο Daytona F5.δυνατό στόλο με ηλεκτροκίνητα δίκυκλα, είτε για επαγγελματική χρήση, είτε για καθημερινές μετακινήσεις. Μερικά από αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες της Urban Mobility 2022 είναι τα Daytona Versus 125e, eLEKTRA 50, M9-50 και E-Viball 125. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το ηλεκτρικό Daytona F5 για να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι την αίσθηση που προσφέρει ένα ηλεκτροκίνητο δίκυκλο.

Η Urban Mobility 2022 έχει δωρεάν είσοδο για όλους και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Εκτός από scooter η Daytona διαθέτει και μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. όπως το νέο Monster.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη η τιμή του νέου Zontes 350GK στα 4.785€

Τον Ιούνιο στην Ελλάδα το SYM Joyride 300 16″

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης