Πώς σας φαίνεται ένα Kymco People S βαμμένο κατακόκκινο στα αγωνιστικά χρώματα της Ducati να κυκλοφορεί μέσα στα paddock του MotoGP και να το οδηγούν οι επίσημοι αναβάτες του Παγκοσμίου MotoGP και Superbike;

Πρόκειται για Kymco People S 125i βαμμένα αποκλειστικά για τους ανθρώπους των εργοστασιακών ομάδων της Ducati στους αγώνες MotoGP και Superbike, που όμως δεν διατίθενται προς πώληση σε κοινούς θνητούς. Το ότι μεταξύ της Kymco και της Ducati υπάρχει μια μακροχρόνια αγωνιστική σχέση είναι ήδη γνωστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία μεταξύ της μεγάλης εταιρίας της Ταϊβάν και της λαμπερής ομάδας Ducati Corse συνεχίζεται και ενισχύεται: ένας στόλος από People S 125i συνοδεύει τις επίσημες ομάδες της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, αλλά και στο Π.Π. Superbike για τη σεζόν που διανύουμε. Το Kymco People S 125i είναι το μοντέλο που προτιμήθηκε να γίνει “εργοστασιακό Ducati” και μπορούμε να πούμε ότι το αισθητικό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στις δύο ομάδες της Ducati και στα δυο παγκόσμια πρωταθλήματα, η Kymco έχει προμηθεύσει ένα στόλο People S, τα οποία χρησιμοποιούνται διαρκώς και για όλες τις μέρες που ομάδες και άνθρωποι παραμένουν στην εκάστοτε πίστα, σε βοηθητικές δουλειές και μετακινήσεις.

Τα περιορισμένου αριθμού People S που έχουν ντυθεί στα χρώματα των ομάδων της Ducati υπάρχουν σε δύο εκδόσεις. Ο κατακόκκινος συνδυασμός προορίζεται για την ομάδα της Ducati στα MotoGP, ενώ ο κοκκινόμαυρος για την ομάδα Aruba.it Racing στα Superbike.

Ε, και ναι, δεν θα ήταν κακή ιδέα η κυκλοφορία στο εμπόριο μιας limited edition σειράς People S σε αυτά τα χρώματα!

Πηγή scooternet.gr, motorionline

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης