του Νίκου Βιτσιλάκη

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν χρειάζεται λένε οι παλιοί και στην περίπτωση της σχέσης Ducati με Stoner επιβεβαιώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαζύγιο ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό, με το γυαλί να ραγίζει από τη στιγμή που ο Αυστραλός δις παγκόσμιος πρωταθλητής άρχισε να κάνει έντονη κριτική στον Ιταλό κατασκευαστή. Κι όταν ξεκίνησε και τις λεκτικές βολές για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η ομάδα, η Ducati ανακοίνωσε -πριν λίγες μέρες- πως η τριετής συνεργασία της με τον Casey Stoner λαμβάνει άδοξο τέλος.

Κατά την άποψή μας, ο κατά τα λοιπά συμπαθής Αυστραλός αναβάτης εξέλιξης άφησε θετικά σημάδια πίσω του, αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πίσω από τη σημαντική βελτίωση των Desmosedici και Panigale V4 κρύβεται αυτός. Το ποιος και πότε θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο του παραμένει άγνωστο, όπως άγνωστη μένει και η ομάδα που θα τρέξει να του προτείνει συνεργασία. Ας δούμε όμως τι δήλωσαν οι δύο πλευρές και όταν υπάρχουν νεώτερα τα ξαναλέμε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Stefano Domenicali (Ducati CEO): «Ο Casey είναι και θα παραμείνει πάντα στην καρδιά των Ducatisti και εξ ονόματός τους θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σημαντική συνεργασία μαζί του τα τελευταία τρία χρόνια. Οι τεχνικές υποδείξεις και προτάσεις του, μαζί με το έργο και την τεχνογνωσία που πρόσφερε μαζί με τους εργοστασιακούς μας αναβάτες και τον Michele Pirro, βοήθησαν να γίνει η Desmosedici μία από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Οι συμβουλές του για την εξέλιξη των μοτοσυκλετών παραγωγής ήταν εξίσου πολύτιμες και χρήσιμες. Η Ducati και οι οπαδοί της επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές μας στον Casey και την οικογένειά του για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Casey Stoner: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ducati για τις υπέροχες αναμνήσεις και ειδικά για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των οπαδών της στο κοινό πάθος μας για τους αγώνες μοτοσικλέτας. Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα και θέλω ειλικρινά να ευχηθώ στην ομάδα ότι καλύτερο για τις μελλοντικές δραστηριότητές της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης