Η Ducati παρουσιάζει μια νέα έκδοση “GP White” για τo Multistrada 950 S και μάλιστα η μοτοσυκλέτα αναμένεται στη χώρα μας -σαν μοντέλο 2021- τον ερχόμενο μήνα! 

Το νέο χρώμα προσθέτει στοιχεία σπορ στις κομψές γραμμές του Street Adventure μοντέλου της ιταλικής φίρμας, με γραφικά εμπνευσμένα από τα MotoGP και χρωματικό συνδυασμό που εναλλάσσει το λευκό, το γκρι και το ..κατακόκκινο (“Ducati Red”). Περιττό να πούμε πως σε κάθε χρωματικό συνδυασμό το Multistrada είναι μια ιδανική μοτοσυκλέτα για να ανακαλύψουμε τους δρόμους και τις μαγευτικές περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης με την άνεση και την πολυχρηστικότητα που μόνο τα μοντέλα της κατηγορίας Street Adventure μπορούν να προσφέρουν. Η οδηγική απόλαυση και ευελιξία που χαρίζουν πλουσιοπάροχα τις καθιστούν ιδανικές για κάθε τύπο χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική πρόταση με το περιορισμένο βάρος, τον τροχό των 19 ιντσών μπροστά και το ύψος της σέλας στα μόλις 840mm, είναι αυτή που εξασφαλίζει ευελιξία και ευκολία οδήγησης, ενώ ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και άνεση σε όλες τις συνθήκες για όσους θέλουν να διανύσουν μεγάλες διαδρομές με ένα ή δύο άτομα και βαλίτσες, αλλά και για όσους αναζητούν μια ευέλικτη και διασκεδαστική μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού για καθημερινή χρήση. Μάλιστα η Ducati μας προτείνει σαν ιδανική διαδρομή για μια μοτοσυκλέτα σαν το “GP White” την πανέμορφη περιοχή Motor Valley στην Εμίλια Ρομάνα στην Ιταλία, όπου “κάθε δρόμος, είναι ένας νέος κόσμος” (δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Multistrada 950 στην έκδοση S είναι εξοπλισμένο με τα παρακάτω καλούδια: ηλεκτρονική ανάρτηση Ducati Skyhook Suspension Evo (DSS), Quick Shift up & down (DQS), full-LED προβολέα με Ducati Cornering Lights (DCL), έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών, σύστημα Hands Free, Cruise Control, χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και Bosch Cornering ABS που αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσυκλέτας. Ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2021, ολόκληρη η γκάμα Multistrada 950 που κινείται από τον κινητήρα Testastretta 11° (937cc/113Hp), θα συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro5 σε όλες τις χώρες όπου αυτό απαιτείται.  

To “GP White” θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση με χυτές ζάντες όσο και με ακτινικές, θα έρθει στη χώρα μας μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σε τιμές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης