Με αυτοπεποίθηση από την πολυετή τεχνογνωσία αλλά και πίστη στην υψηλή ποιότητα, η Ducati παρουσιάζει το «4Ever Multistrada», ένα πρόγραμμα τετραετούς εργοστασιακής εγγύησης.

Ισχύει για όλα τα νέα μοντέλα Multistrada 950, 1260, 1260 Enduro και 1260 S Grand Tour και συνοδεύεται επίσης από 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από την παρουσίαση του πρώτου Multistrada και περισσότερα από 100.000 έχουν κυλήσει από τη γραμμή παραγωγής στο Borgo Panigale στην Μπολόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πέρασμα του χρόνου, συνεχείς και επίπονες δοκιμές, βελτιώσεις και πολύτιμα δεδομένα, τόσο από απαιτητικούς πελάτες όσο και από προσομοιώσεις προηγμένης τεχνολογίας, έχουν φτάσει την αξιοπιστία της οικογένειας Multistrada σε κορυφαία επίπεδα. Το 4Ever Multistrada προσφέρεται χωρίς πρόσθετο κόστος για τον πελάτη και δεν υπάρχει περιορισμός στα χιλιόμετρα.

Η εγγύηση των τεσσάρων ετών ισχύει για όλα τα Multistrada MY2020 που παραδίδονται από 1 Νοεμβρίου 2019 και μετά και τα οποία διαθέτουν τη σχετική ενεργοποίηση εγγύησης από εξουσιοδοτημένο σημείο Service της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ducati.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης