Η μεγαλύτερη και δυνατότερη Scrambler Ducati όλων των εποχών είναι γεγονός και στις 16 Φεβρουαρίου βγήκε το πρώτο μοντέλο από τη γραμμή παραγωγής στο Borgo Panigale.

Αυτό σημαίνει πως, σε περίπου ένα μήνα, οι νέες Scrambler 1100 θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στους δρόμους, αρχής γενομένης από τους ευρωπαϊκούς. Προσδοκία της ιταλικής φίρμας είναι να προσθέσουν μια νέα διάσταση στη Γη της Χαράς (Land of Joy γράφει η σχετική επίσημη ανακοίνωση), προσφέροντας κορυφαία τεχνολογία, δυνατές επιδόσεις, υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και μοναδική άνεση. Περισσότερα όμως μπορείτε να διαβάσετε στην παρουσίαση που έχουμε κάνει στο μοντέλο εδώ αμέσως μετά την επίσημη εμφάνισή του στο σαλόνι του Μιλάνου το περασμένο φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ η Ducati προετοιμάζεται για τη διανομή του στα καταστήματα των ευρωπαϊκών αγορών, μάθαμε πως παράλληλα ετοιμάζει και ένα δεύτερο προωθητικό video, που για κάποιους -άγνωστους προς το παρόν- λόγους θα συζητηθεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πρώτο. Το οποίο πρώτο σας παραθέτουμε για να πάρετε μια ιδέα για τους λόγους που το έκαναν διαδικτυακά ..ανάρπαστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης