Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όταν ακούμε το όνομα Ducati αυτομάτως το μυαλό μας ταξιδεύει σε.. πίστες και εντυπωσιακές σπορ μοτοσικλέτες. Οι εποχές όμως αλλάζουν μαζί και οι προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, που αναζητά Επιστροφή στο ρετρό για την Ducati που παρουσιάζει ξανά το Scrambler πλέον εναλλακτικές προτάσεις. Κάτι τέτοιο ισχύει και με το νέο Scrambler.  Ένα μηχανάκι που μπορεί να κυκλοφόρησε τώρα ως νέο στην αγορά, ωστόσο η πρώτη Scrambler έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους τη δεκαετία του ’70, κυρίως για την Αμερική.

Με ρετρό σχεδίαση και στοιχεία.. ελευθερίας η Ducati δεν παρουσιάζει απλά μία μοτοσικλέτα αλλά ένα νέο brand το οποίο σκοπό έχει να μυήσει τους φίλους των δύο τροχών σε ένα κόσμο με μοτοσικλέτες, αξεσουάρ και είδη ένδυσης, κάτι ανάλογα που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι γίνεται με την Harley Davidson. Η Scrambler αν και θυμίζει ρετρό μοτοσικλέτα δεν είναι και τόσο… ρετρό όσον αφορά την τεχνολογία που κουβαλά. Είναι μία σύγχρονη μοτοσικλέτα φτιαγμένη από σύγχρονα υλικά όπως το αλουμίνιο και το ατσάλι ενώ συνδυάζει εξαρτήματα τελευταίας γενιάς, όπως τα φώτα LED εμπρός και πίσω και τα LCD όργανα.

Πάρτε μία γεύση από τη “νέα” Ducati Scrambler

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδόσεις για όλα τα γούστα
Η έκδοση Icon, σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα, συμπληρώνεται από τρεις επιπλέον εκδόσεις – Urban Enduro, Full Throttle και Classic. Καθεμία διαθέτει το δικό της στυλ και δίνει τη δική της ερμηνεία στο πνεύμα της Ducati Scrambler, όσον αφορά στις επιδόσεις. Η Urban Enduro με τη Wild Green βαφή είναι φτιαγμένη για τους λάτρεις του enduro και για να δραπετεύεις από τους δρόμους της πόλης σε επαρχιακούς δρόμους και πάλι πίσω στη στιγμή. Η Full Throttle είναι αφιερωμένη σε αναβάτες που λατρεύουν τους αγώνες flat track, τύπους που αγαπούν να κινούνται στο όριο. Τέλος η Classic προορίζεται για εκείνους που λατρεύουν τη λεπτομέρεια, τους θιασώτες του στυλ της δεκαετίας του ’70, οι οποίοι όμως επιζητούν οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς και άνεση μοντέρνας μοτοσυκλέτας.

H τιμή της νέας Srabler ξεκινά από τα 8.950 ευρώ ενώ για όσους ενδιαφέρονται να την οδηγήσουν να σημειώσουμε πως υπάρχει η δυνατότητα και test ride.

Η Scrambler συνδυάζει απόλαυση και ελευθερία...
Με μία Ducati το παιχνίδι δε λείπει ποτέ...
Ο χρόνος που περνά κανείς με τον ευατό του ή το αγαπημένο του αντικείμενο είναι λίγος...
Ελευθερία...
Ducati Scrambler: Άλλη εποχή, άλλος κόσμος, άλλη ικανοποίηση
Οι τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις της Ducati Scrambler
Δεκάδες τα αξεσουάρ που προσφέρει η Ducati για τους ιδιοκτήτες της Scrambler

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης