Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Θεωρείται ένα από τα πιο ποθητά μηχανάκια στον κόσμο και είναι λογικό άλλωστε καθώς έχουν φτιαχτεί μόλις 500 κομμάτια. Ο λόγος για την Yamaha YZF R1M που δεν χρειάζεται συστάσεις για να αποδείξει Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι τυχεροί αναβάτες της συλλεκτικής Yamaha YZF R1M τι είναι και τι κάνει στο δρόμο.. (αν και θα ήταν και ιδανική για σαλόνι σπιτιού)!

Με τόσα λίγα κομμάτια, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μόλις 6 και φυσικά να τα διαθέσει άμεσα στους ενδιαφερόμενους αναβάτες. Ήδη τα ιαπωνικά «τέρατα» τα χαίρονται οι ιδιοκτήτες τους τα οποία πουλήθηκαν σε 4 πελάτες στην Αθήνα και σε 2 στην Θεσσαλονίκη. Να σημειώσουμε πως η YZF R1M αποδίδει 200 ίππους (μπορείτε να φανταστείτε επιδόσεις) και είναι μία καθαρόαιμη αγωνιστική μοτοσικλέτα. Διαθέτει πολλά προγράμματα και ρυθμίσεις από το Moto GP ενώ μπορεί να ρυθμιστεί ακόμα και από κινητό τηλέφωνο μέσα από μία ειδική εφαρμογή. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες και καταγράφουν την συμπεριφορά του αναβάτη, υπάρχει διπλό traction control, αντισπίν και σύστημα για τις.. σούζες!

Δείτε το video με την R1M και ονειρευτείτε…



Ακριβό.. εργαλείο!

Μεταξύ των αναβατών που την απέκτησαν είναι δύο αγωνιζόμενοι, ενώ δύο ιδιώτες την αγόρασαν στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη. Η YZF R1M κοστίζει 24.900 ευρώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από την… παράδοση και παραλαβή των δύο μηχανών στην Yamaha Θεσσαλονίκης των αδερφών Μερεμετσάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To... τέρας των 200 ίππων στο κλουβί!!!
Είτε το έχουν... φυλακισμένο είτε όχι το YZF R1M σε αρρωσταίνει μόνο που το βλέπεις!!!
Από που να δεις το YZF R1M και να μην μείνεις με ανοιχτό το στόμα...
Αναμνηστική φωτογραφία με το ιαπωνικό.. μωρό!
'Να το πάρω μια βόλτα;'...

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης