Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα εξαιρετικό βίντεο με τίτλο The Mind έρχεται να μας θυμίσει το πόσο θεραπευτική μπορεί να είναι μια Το βίντεο ξεκινά με έναν καταιγισμό καταστροφικών ειδήσεων για την πανδημία του Covid-19.βόλτα με μοτοσικλέτα ή ένα ταξίδι με κάποιον φίλο στη σέλα ενός δίκυκλου. Ένας youtuber από την Ινδία, ο Strell, παρέα με τον φίλο του Emil George, μας δείχνει με πειστικό τρόπο το πόσο τους βοήθησε η μοτοσικλέτα ψυχικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν οι δύο αναβάτες ήταν μία Triumph Street Triple R και μία Triumph Tiger 900 Rally. Στόχος το ταξιδιού ήταν να φτάσουν και να επισκεφτούν το βουνό Sahyadri, που διαπερνά αρκετές περιοχές της χώρας. Έπειτα από πολλές αναβολές τελικά αποφάσισαν να το κάνουν το 2020 εν μέσω πανδημίας κερδίζοντας πολλά περισσότερα τελικά από ό,τι αρχικά είχαν φανταστεί.

Με το Tiger 900 Rally στα βουνά της Ινδίας.

Πολύ ατμοσφαιρικό βίντεο με πολλά μηνύματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αφήγηση γίνεται στη γλώσσα Malayalam, μια ινδική διάλεκτο, ωστόσο υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι για να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις. Τα τοπία τα οποία εμφανίζονται κόβουν την ανάσα και οι εικόνες απλώς σε ταξιδεύουν.

Σε πολλά σημεία του βίντεο επίσης υπάρχει εξερεύνηση των αναβατών με τα πόδια και όχι με τη μοτοσικλέτα, ενώ η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αγκαλιάζει με τα ισχυρά της μηνύματα.

Απολαύστε το βίντεο των Ινδών φίλων από την Kerala:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές αλλαγές για το Speed Twin της Triumph

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης