Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Benelli σε συνεργασία με την QJMotor συνεχώς πειραματίζονται σε νέα μοντέλα προκειμένου να γεμίσουνΠριν από το Tornado περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο TRK800 της Benelli. την γκάμα τους σε όλες τις κατηγορίες. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Κίνα αναφέρουν πως η Benelli σχεδιάζει την επιστροφή του ίσως πιο διάσημου μοντέλου της που δεν είναι άλλο από το Tornado. Πίσω στις αρχές του 2000 η ιταλική μάρκα είχε παρουσιάσει το εντυπωσιακό Tornado Tre με έναν κινητήρα τρικύλινδρο 1.100 κ.εκ. και σχεδιασμό που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε ακούσει αρκετές φορές για μοντέλα που ίσως βγουν στην παραγωγή ως Tornado τα τελευταία χρόνια από την Benelli ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον για την αγορά της Ευρώπης αφού στην Κίνα κυκλοφορεί ήδη το Tornado 302R. Η Benelli φαίνεται να δουλεύει, παρόλα αυτά, πάνω σε ένα σπορ μοντέλο το οποίο δεν αποκλείεται να είναι τελικά το Tornado που περιμέναμε.

Αυτό είναι το θρυλικό Tornado Tre της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με τελευταίες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εμφανίζεται ένα φουτουριστικό μοντέλο Μέχρι τώρα έχουμε δείγματα για δύο κινητήρες και ίσως ο ένας να είναι τρικύλινδρος.supersport με κινητήρα 650 κ.εκ. Ο σχεδιασμός του είναι πολύ ιδιαίτερος και ξεφεύγει από αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα από την QJMotor με την Benelli σίγουρα θα έχει βάλει το χέρι της για να δώσει την μοναδική ιταλική φινέτσα στο μοντέλο. Στο κομμάτι του κινητήρα, το νέο Tornado εμφανίζεται με τον γνωστό κινητήρα της σειράς TNT στα 550 κ.εκ. και με έναν νέο κινητήρα στα 650 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει η Benelli σίγουρα το επόμενο διάστημα κάτι θα μας παρουσιάσει και αυτό είναι πολύ πιθανό να περιέχει τη λέξη Tornado. Ένα supersport μοντέλο για να μπει σφήνα ανάμεσα στα νέα Aprilia RS660 και Yamaha R7 δεν θα ήταν καθόλου άσχημο, ιδιαίτερα αν έφερε το βαρύ λογότυπο Tornado στα φέρινγκ του.

Η σειρά TNT με νέο κινητήρα 550 κ.εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νέο μοντέλο της Harley Davidson έχει βάλει το χεράκι της η Benelli

H Benelli ετοιμάζει σπορ μοντέλο με 400άρι κινητήρα

Τρία χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης