Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2019 η Harley Davidson είχε παρουσιάσει το Pan America, το επιβλητικό της adventure μοντέλο με τον Το Bronx έμεινε στάσιμο για τρία χρόνια, αλλά όπως φαίνεται θα το δούμε τελικά ίσως και μέσα στο 2022.μεγάλο κινητήρα Revolution Max των 1.250 κ.εκ. Εκείνο που είχε περάσει απαρατήρητο από εκείνη την παρουσίαση ήταν ακόμα ένα μοντέλο από την αμερικανική φίρμα το οποίο ονομαζόταν Bronx. Το γυμνό εκείνο roadster είχε τον ίδιο κινητήρα με το Pan America ωστόσο δεν ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με το Adventure μοντέλο από το Μιλγουόκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από περίπου έναν μήνα η Harley Davidson προχώρησε στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, του Nightster, στο οποίο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ένας μικρότερος κινητήρας Revolution Max με κυβισμό 975 κ.εκ. Αυτό φαίνεται πως ενεργοποίησε ξανά το σχέδιο Bronx καθώς η Harley υπέβαλε πάλι αίτηση πιστοποίησης του ονόματος στις αμερικανικές αρχές. Είμαστε λοιπόν στην τελική ευθεία να δούμε το Bronx να μπαίνει στην γκάμα της εταιρείας έχοντας ως σύμμαχο τον εξαιρετικό κινητήρα του Nighster.

Μυώδες γυμνό μοντέλο με σύγχρονο κινητήρα V2.

Το μηχανικό σύνολο των 975 κ.εκ. αποδίδει 89 ίππους και 95Nm ροπής έχοντας σύγχρονα συστήματα τροφοδοσία και ηλεκτρονικά βοηθήματα. Είναι εξοπλισμένος με ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ABS στροφής και επιλογές οδήγησης, ενώ ρυθμίζεται ακόμα το φρένο του κινητήρα. Όσο για το πλαίσιο και τις αναρτήσεις η Harley Davidson αναμένεται να τοποθετήσει ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός και φρένα της Brembo, ενώ το πλαίσιο θα προέρχεται από το Pan America.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bronx αναμένεται σύντομα να παρουσιαστεί από την Harley Davidson.

Ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας αναμένεται εντυπωσιακός με στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα και τροχούς 17 ιντσών. Η επόμενη EICMA του 2022 στο Μιλάνο ίσως μας επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη από την Harley Davidson.

Το promo βίντεο της Harley Davidson πριν από τρία χρόνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sold out με το καλημέρα για το LiveWire S2 Del Mar

Παρουσιάστηκε η Harley Davidson Nightster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης