Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σπάνια συναντάς γυναίκες που να… γουστάρουν τις μοτοσικλέτες. Το ακριβώς αντίθετο φαίνεται πως ισχύει με την Εκάβη, η οποία κυκλοφορεί με BMW του 1951 με καλάθι.

Τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα την έκανε ανακατασκευή η οποία της πήρε τέσσερις εντατικούς μήνες δουλειάς για να την φέρει στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

H Εκάβη με την BMW με το καλάθι της...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ασσύληπτες ιστορίες
Όπως η ίδια έγραψε για το BMW Riders Club, «το τρίκυκλο με έμαθε να το οδηγώ ο μάστορας από τα Οι εμπειρίες που έχει ζήσει δεν περιγράφονται… 16 μου. Όταν πήρα το δικό μου στα χέρια άνοιξα χάρτη, φιλάω τη… γριά μου και ανοίγω τα φτερά μου, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, Ταΰγετο, Κορώνη, Κρήτη μέσα από χωριά και παλιούς δρόμους!

Μου χάρισε στιγμές που κανένα άλλο μηχανάκι δε θα μου χαρίσει πιστεύω. Με αυτό το μηχανάκι έχω ακούσει ιστορίες από παππούδες ασύλληπτες. Με φωνάζουν να κάτσω στα καφενεία να μου πουν».

Μοτοσικλέτα που έχει ταξιδέψει παντού και με όλα τα μπαγκάζια πάνω της!

Δεν πωλείται!
Όπως η ίδια λέει εκνευρίζεται όταν την ρωτούν αν την πουλάει καθώς ο… έρωτας με την BMW της δεν Όταν την ρωτούν αν πουλά την αγαπημένη της μοτοσικλέτα εκνευρίζεται…κρύβεται. Φυσικά το καλάθι την βοηθά στο να μεταφέρει αποσκευές, ξύλα από το βουνό φίλους, ποδήλατα κ.ά.

Από την μηχανή δε λείπουν παλαιά gadget, όπως το βιδάκι κάτω από το γκάζι που το κρατά σταθερό. 

Με αυτό μάλιστα έχει… χαζέψει κόσμο καθώς αλλάζει… καρφωτές ταχύτητες από το δεύτερο μοχλό που έχει για ταχύτητες στο χέρι και κάθεται στο καλάθι ενώ το μηχανάκι πάει μόνο του!

Μιλάμε για σχέση… πάθους γυναίκας με μία μοτοσικλέτα.

Για να δείτε τη σημερινή γκλαμα των μοντέλων της BMW πατήστε ΕΔΩ

Δύσκολα να δεις τέτοια εικόνα με μοτισικλέτα και γυναίκα!
Η ανακατασκευή κράτησε τέσσερις μήνες...
Σχέση πάθους...
BMW του 1951 για τις καθημερινές βόλτες!

Από μικρός ή... μικρή μαθαίνεις τα κόλπα!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης