Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι Γάλλοι βελτιωτές μοτοσικλετών φημίζονται για τη φαντασία τους και στην περίπτωση της AD Koncept ταΗ MT-07 του Iron Man δε… πετάει! πράγματα ξεπερνούν κάθε όριο. Σε συνεργασία με έναν αντιπρόσωπο της Yamaha η AD Koncept πήρε στα χέρια της δύο MT-07 και τα μετέτρεψε σε πρωταγωνιστές κόμικ της Marvel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο μοτοσικλέτες είναι βαμμένες στα χρώματα των Captain America και Iron Man με πολύ ποιοτικό – σχεδόν εργοστασιακό τρόπο. Διαφορές έχουμε στις εξατμίσεις οι οποίες είναι της Arrow, στα φλας που πλέον είναι τεχνολογίας LED και στη βάση πινακίδας της Ermax.

Τα δύο Yamaha MT-07 είναι μοντέλα του 2019.

Οι Avengers εν δράσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Captain America, η μπλε/λευκή μοτοσικλέτα της Yamaha ξεχωρίζει από τη διάσημη Θα φτιάξουν άραγε και μοντέλο με τον Thanos;ασπίδα του υπερήρωα, ενώ στην περίπτωση του Iron Man η MT-07 είναι βαμμένη κόκκινη/μαύρη με τη χρυσή μάσκα του Tony Stark στο ρεζερβουάρ.

Οι μοτοσικλέτες δεν είναι προς πώληση για την ώρα και θα χρησιμοποιηθούν σε εκθέσεις και παρουσιάσεις σε όλη τη Γαλλία. Μάλιστα, η AD Koncept θα συνεχίσει να δημιουργεί μοτοσικλέτες με υπερήρωες όχι μόνο της Marvel, αλλά και της DC.

Η… καρδιά του Τονι Στάρκ βρίσκεται στο ρεζερβουάρ του MT-07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό ακόμα ενός Έλληνα αθλητή η Yamaha

Από το R7 οι Ιταλοί πήγαν στο R9!

Η τελική μορφή της ισοδυναμίας άδειας οδήγησης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης