Ετήσιο συνέδριο ΤΕΟΜΟΤΟ: Kawasaki και Peugeot σε νέα εποχή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 14:00
Ετήσιο συνέδριο ΤΕΟΜΟΤΟ: Kawasaki και Peugeot σε νέα εποχή

Η αντιπροσωπεία των Kawasaki και Peugeot Μotorcycles στην Ελλάδα πραγματοποίησεμε μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του επίσημου δικτύου της.

Ένα συνέδριο με ιδιαίτερη σημασία, αφού σηματοδοτεί τη χάραξη της νέας πορείας της ΤΕΟΜΟΤΟ στην ελληνική αγορά. Κατά την έναρξη του συνεδρίου έγινε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας και αναδείχθηκε η σημασία της ενίσχυσης της σχέσης εμπιστοσύνης με το δίκτυο, με στόχο την ενδυνάμωση των μαρκών στην ελληνική αγορά.

Παρουσιάστηκε η νέα οργανωτική δομή και η νέα στρατηγική της εταιρείας, με σκοπό την επανατοποθέτηση των μαρκών στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση της εικόνας τους. Η αντιπροσωπεία, στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρουσίασε τα νέα της μοντέλα Kawasaki Versys 1000, 650 & 300X, W800 & Z400, Peugeot Metropolis 400 και Brixton BX125 Classic & Scrambler που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2019. Με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και όπλα τις κορυφαίες μάρκες Kawasaki και Peugeot, προτεραιότητα της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών τόσο κατά την πώληση όσο και στο after sales.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 14:00