Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τελικά, έχουν δίκιο όταν λένε ότι τα πολλά λεφτά φέρνουν και μεγάλους μπελάδες. Αυτό συνειδητοποίησε Αυτά είναι προβλήματα! Να μην ξέρεις πως να βάψεις την Ducati των 90.000€ σου…ένας ζάμπλουτος Αμερικανός όταν αποφάσισε να βάλει στο γκαράζ του την εξωτική Ducati Superleggera V4. Το πρόβλημα δεν ήταν η απίθανη αυτή μοτοσυκλέτα, αλλά ότι ήδη στο γκαράζ του βρισκόταν μια εκθαμβωτική – μπλε – Lamboghini Aventador SVJ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δίλημμα λοιπόν ήταν πολύ δύσκολο καθώς δεν μπορούσε να βάλει μια κόκκινη Ducati δίπλα στην μπλε Lamborghini. Κάτι τέτοιο θα ήταν παράταιρο και ίσως να επηρέαζε και το Feng Shui του! Αποφάσισε λοιπόν να δώσει την Superleggera σε ειδικούς μαζί με μια φωτογραφία της Aventador και να τους ζητήσει να κάνουν την Ducati το δίκυκλο “αδερφάκι” της Lambo.

Όλα μπορείς να τα κάνεις αν έχεις πολλά χρήματα να ξοδέψεις!

Η Superleggera έχει αθρακονήματα σε τροχούς, πλαίσιο και ψαλίδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα σε πρώτη φάση σίγουρα δεν είναι αυτό που έχει συνηθίσει κάποιος ωστόσο αν προσέξειςΤο J δίπλα στο V4 το έχει δανειστεί από το “Jota” των Lamborghini της δεκαετίας του 1960. καλύτερα την Superleggera θα σε εντυπωσιάσει. Το έντονο μπλε είναι πολύ εκλεπτυσμένο, ενώ οι κίτρινες πινελιές στους τροχούς και τη σέλα με τις μαύρες αντιθέσεις είναι πραγματικά συναρπαστικές. Τελικά, ο Αμερικανός συλλέκτης κάτι ήξερε και τώρα απολαμβάνει τα δύο ιταλικά “έργα τέχνης” του χωρίς να του χαλάει κάτι την ηρεμία.

Η Ducati Superleggera V4J είναι ότι πιο κοντά σε μοτοσυκλέτα MotoGP μπορεί να αγοράσει κανείς. Πρόκειται για ένα μοντέλο βασισμένο στην Panigale V4R το οποίο διαθέτει κινητήρα απόδοσης 235 ίππων το οποίο συνοδεύεται από ένα βάρος της τάξης των 152 κιλών! Μόλις 500 μοτοσυκλέτες κατασκευάστηκαν και το κόστος είναι στις 90.000€!

Η Superleggera σε κοινή θέα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Ducati Athens

Η Ducati παρουσίασε το πολυσυζητημένο DesertX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης