Η επιστροφή από τις διακοπές ξεκινάει με εκπλήξεις! Γιατί αν μέχρι σήμερα «είσαστε υπό σκέψη» ..μάλλον καλά κάνατε! Με τη φθινοπωρινή προσφορά της Kymco μπορεί και να σταματήσετε τις σκέψεις και να αποκτήσετε το νέο mega scooter X-Τown 300i ABS μόνο με 3.995€ μετρητοίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα τελείως νέο μοντέλο, σχεδιασμένο από την αρχή και μελετημένο στη λεπτομέρεια. Παντρεύοντας συστατικά από τα μοντέλα Downtown και Xciting, δίνει έμφαση στον πλήρη εξοπλισμό και στην πολυτέλεια. Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, η ανάρτηση προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το Xciting 300i, έχοντας δεχθεί μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων με νέο κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι, βαλβίδες και εκκεντροφόρο, καλύπτοντας πλέον και τις προδιαγραφές Euro4. Παράλληλα, έχει αυξηθεί τόσο η χωρητικότητά του (276cc από 270) όσο και η ιπποδύναμή του (24,5Hp από 23,8).

Όσον αφορά σε εξοπλισμό και χρηστικά χαρακτηριστικά, το X-Town δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face. Κεντρικό και πλαϊνό σταντ είναι πανεύκολα στη χρήση τους, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις χειρολαβές του συνεπιβάτη, που βρίσκονται πάνω στη σχάρα αποσκευών. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός στο κέντρο, με δύο στρογγυλά αναλογικά όργανα εκατέρωθεν, παρέχοντας πλήρεις ενδείξεις αλλά και trip computer. Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, οι δύο προβολείς, που ανάβουν μαζί, είναι τεχνολογίας LED, ενώ στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει και θύρα USB. Για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται ανέβα – κατέβα του αναβάτη, καθόσον η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ, ανάμεσα στα πόδια του. Τέλος, οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα θα εκτιμήσουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα και την άπλετη ορατότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα για την προσφορά μπορείτε να δείτε εδώ . 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης