Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιοδικό μοτοσικλέτας Moto & Rider κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Έθνος από το 2014. Κάθε τρεις μήνες οι φίλοι της μοτοσικλέτας μάθαιναν από τις σελίδες του περιοδικού για τα δρώμενα των δύο Μεγάλες ανακατατάξεις στο περιοδικό μοτοσικλέτας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία…τροχών, από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Το συγκεκριμένο περιοδικό έχει να κυκλοφορήσει σχεδόν πέντε μήνες, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Το τελευταία τεύχος το είδαμε στα περίπτερα τον Οκτώβριο του 2016 και από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η μη έκδοση του έβαλε σε σκέψεις τους αναγνώστες που πίστεψαν πως ακόμα ένα περιοδικό μοτοσικλέτας σταμάτησε την κυκλοφορία του. Στην πραγματικότητα όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λήξη της συνεργασίας
Όλα ξεκίνησαν από mail που λάβαμε και το οποίο εστάλη στις εταιρείες μοτοσικλετών σχετικά με το μέλλον του περιοδικού. Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά (φωτογραφία πάνω), η ενημέρωση με υπογραφή του εκδότη Νίκου Μερτέκη είχε να κάνει με την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συνεχίζει κανονικά το Moto&Rider
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον εκδότη και διευθυντή του Moto&Rider Νίκο Μερτέκη (φωτογραφία δεξιά), για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον του περιοδικού μοτοσικλέτας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία.

Ο Νίκος Μερτέκης αρκέστηκε στο να μας ενημερώσει πως το περιοδικό που εκδίδεται μαζί με την εφημερίδα Έθνος θα συνεχίσει την πορεία του και το 2017 όπου θα εκδοθούν τέσσερα τεύχη.

Το τελευταίο τεύχος του Moto&Rider που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016

Λάβρος ο Βιτσιλάκης
Στη συνέχεια το zougla.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Βιτσιλάκη, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτη του Moto & Rider.

Ο δημοσιογράφος μοτοσικλέτας, αναφέρθηκε σε καθυστερήσεις πληρωμών που ξεπερνούν ακόμα και τον ένα χρόνο ενώ ο ίδιος μίλησε για απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά της διοίκησης τόσο στο πρόσωπό του όσο και στους συνεργάτες του.

Ακούστε παρακάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις του δημοσιογράφου Νίκου Βιτσιλάκη στο zougla.gr

Άρθρο του εκδότη/διευθυντη Νίκου Μερτέκη λίγο πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό Moto&Rider

Με όλα αυτά που βιώνει ο κλάδος της μοτοσικλέτας μάλλον λογική δεν υπάρχει...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης