Με δεδομένη την επιθυμία των αναβατών να παραμένουν σε επαφή και εύλογη την ανταπόκριση των κατασκευαστών να τους το προσφέρουν, γινόμαστε μάρτυρες εφαρμογών που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν. Στην περίπτωση της BMW, η εν λόγω επιθυμία θα καλύπτεται στο εξής μέσω ενός πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών και τεράστια ποικιλία ενδείξεων. Έτσι θα είναι δυνατή η παροχή γρήγορης λήψης κατανοητών πληροφοριών με τη λιγότερη δυνατή διάσπαση της προσοχής του αναβάτη από τον δρόμο. Άρα, εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.​Για να είστε πάντα… δικτυωμένοι!

Ο αναβάτης θα έχει σύντομα τη δυνατότητα ταχύτατης και άνετης πρόσβασης σε λειτουργίες συνδεσιμότητας χάρη σε έναν διακόπτη multi-controller. Κατά τη διάρκεια εξέλιξης της νέας οθόνης TFT, οι μηχανικοί της BMW επικεντρώθηκαν στη σχεδίαση της καλύτερης δυνατής αλληλεπίδρασης του συστήματος με τον αναβάτη, θέτοντας νέα πρότυπα στον συγκεκριμένο τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν, για παράδειγμα, ο αναβάτης συνδέσει smartphone και κράνος (που είναι εξοπλισμένο με την ενδοσυνεννόηση της BMW), θα μπορεί κάνοντας χρήση της οθόνης TFT να αποκτά εύκολη πρόσβαση σε αρχεία ήχου και λειτουργίες τηλεφώνου. Και, μάλιστα, η πρόσβαση στις συγκεκριμένες λειτουργίες θα γίνεται χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής.

Η δωρεάν εφαρμογή Connected App αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στον χώρο της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με την ΒΜW, καθόσον προσφέρει καθημερινή πρακτικότητα και ευκολία στη χρήση της πλοήγησης. Διαθέτει επιπλέον λειτουργίες, όπως η δυνατότητα εγγραφής της διαδρομής ή οι ενδείξεις στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών από την οδήγηση. Ο νέος εξοπλισμός συνδεσιμότητας θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2017 στις R 1200 GS / R 1200 GS Adventure και στη συνέχεια θα εφαρμοστεί και σε άλλα μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τις λειτουργίες του συστήματος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης