Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το BMW Riders Club είναι ένα από τα πιο δυναμικά και δραστήρια club φίλων της μοτοσικλέτας με ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα της βαυαρικής φίρμας. Πολύ συχνά διοργανώνουν εκδηλώσεις, εκδρομές αλλά και συναντήσεις με θέματα που σε αγγίζουν.

Αυτήν τη φορά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου τα μέλη της λέσχης θα φιλοξενήσουν τη δύο φορές παραολυμπιακή ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας αθλητών ΑμεΑ στην κατηγορία SONAR, τη Sonar Hellenic Team.

Φωτογραφία από την εφετινή εκδρομή του BMW Riders Club στη Δράμα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία διαφορετική συζήτηση…

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι Βασίλης Χριστοφόρου, Θοδωρής Αλεξάς και Ανάργυρος Ενημέρωση γύρω από τις Ολυμπιάδες Ρίου και Λονδίνου…Νοτάρογλου οι οποίοι θα μιλήσουν για την Ολυμπιάδα του Ρίο, την Ολυμπιάδα στο Λονδίνο, τα παγκόσμια πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει καθώς και τους λόγους για τους οποίους το sonar καταργείται από παραολυμπιακό αγώνισμα, όπως και η ιστιοπλοΐα ως άθλημα.

Η… συζήτηση την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει στις 20.00 στα γραφεία του BMW Riders Club (Ηρακλειδών 31-33, 11851 Θησείο – τηλ: 210 2712527).


Για να δείτε την γκάμα των μοτοσικλετών της BMW πατήστε
ΕΔΩ

Το σκάφος της παραολυμπιακής ελληνικής ομάδας ιστιοπλοΐας αθλητών ΑμεΑ στην κατηγορία SONAR, Sonar Hellenic Team...

Βασίλης Χριστοφόρου, Θοδωρής Αλεξάς και Ανάργυρος Νοτάρογλου θα βρίσκονται την Τετάρτη στο BMW Riders Club στο Θησείο...

 
Τα μέλη του BMW Riders Club περνούν πάντα καλά και τους αρέσει η επιμόρφωση σε όλα τα επίπεδα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης