του Νίκου Βιτσιλάκη

Εφοδιασμένo με το μυώδη κινητήρα Milwaukee-Eight 107 των 1.746cc και 151Nm, το νέο Electra Glide θέλει να γίνει ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της χαρλεϊστικης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Και για να το πετύχει αυτό, διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49mm με τη διπλή βαλβίδα, τα συνδυασμένα φρένα της Brembo και το δικάναλο ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment, σύμφωνα με την εταιρεία, τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή, λέμε εμείς, τα μοντέλα που το διαθέτουν είναι επικίνδυνα στην οδήγηση επειδή αποσπούν τη συγκέντρωση του αναβάτη; Και συνεχίζοντας, πάντα εμείς, μήπως θα έπρεπε να βάλουν κάποιον άλλον να γράφει τα δελτία τύπου; Tέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στο μοντέλο και τι –συνεχίζει να- λέει η ίδια η HD: «Στo Electra Glide Standard ο κινητήρας παρέχει την απόδοση και τα πλεονεκτήματα που περιμένουν οι αναβάτες. Καλύπτει απόλυτα τις προσδοκίες τους, με γρήγορη απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για εύκολες προσπεράσεις, καθώς και το θρυλικό big twin ήχο».

Και κάπου εδώ τελείωσε η αναφορά στο εν λόγω μοντέλο, με το δελτίο τύπου να συνεχίζει μιλώντας για μοναδικές προσφορές και νέες τιμές σε όλα τα μοντέλα, που αφορούν τόσο σε αγορά νέας μοτοσυκλέτας όσο και σε customization υπάρχουσας. Όλα αυτά θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο κατάστημα της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης