Μια σημαντική διεθνής εκδήλωση επί ελληνικού εδάφους και, ως είθισται, το μαθαίνουμε την τελευταία στιγμή. Η Harley-Davidson και το Harley Owners Group (H.O.G.) επισκέπτονται την Καλαμάτα 5–8 Οκτωβρίου για την ετήσια διεθνή εκδήλωση 1.000 Miglia 2017. Το H.O.G. δεν είναι ένα τυχαίο Club, αλλά το επίσημο των ιδιοκτητών Harley και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο εργοστασιακό club στον πλανήτη, με περισσότερα από 1.000.000 μέλη!

Κάθε χρόνο, το H.O.G διεξάγει και οργανώνει πληθώρα εκδηλώσεων και εκδρομών σε όλο τον κόσμο, κάποιες από τις οποίες προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες μοτοσυκλετιστές. Ανάμεσα στις ετήσιες εκδηλώσεις/εκδρομές του αθηναϊκού παραρτήματος H.O.G, ξεχωρίζει αυτή των 1.000 Miglia, τα οποία έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ακόμα δύο φορές στη χώρα μας. Την πρώτη με κέντρο εξόρμησης την Καστοριά και τη δεύτερη με ορμητήριο τα Ιωάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφέτος πραγματοποιούνται στη δυτική Πελοπόννησο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δ. Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας, με κέντρο εξόρμησης τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Περισσότερες από 100 H-D θα διασχίσουν μαγευτικές διαδρομές την πρώτη μέρα, περνώντας από το Άστρος, το Λεωνίδιο και άλλα παραθαλάσσια χωριά, το Μυστρά, τον Πάρνωνα και άφιξη στην Καλαμάτα με υποδοχή στο παλαιό Δημαρχείο.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στο Γύθειο μέσω της Καρδαμύλης, Στούπας και άλλων γραφικών χωριών της Μεσσηνιακής Μάνης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος στην πόλη.

Το Σάββατο η εκδρομή θα ξεκινήσει με κατεύθυνση το κάστρο της Μεθώνης, περνώντας από Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γιάλοβα, Πύλο και άλλα παραλιακά χωριά της Μεσσηνίας. Την ίδια μέρα και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί live στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, που διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία Harley-Davidson Athena, με τους καταπληκτικούς Sober on Tuxedos. Την Κυριακή, πριν από την αναχώρηση, θα πραγματοποιηθεί βόλτα στην πόλη, ενώ κατά την επιστροφή στην Αθήνα οι μοτοσυκλέτες θα περάσουν από Αρχαία Ολυμπία και τα βουνά της Αρκαδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άντε με το καλό και του χρόνου, όπου -κανείς δεν ξέρει- μπορεί να είμαστε και εμείς εκεί. Αρκεί βέβαια να το μάθουμε εγκαίρως…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης