Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα από κοντά το πολυπόθητο απλό, μικρό «RR», ίσως όμως κάποια στιγμή εκεί στη Honda καταλάβουν τη ζήτησή του στα ευρωπαϊκά εδάφη και το φέρουν και προς τα εδώ (μακάρι στα 300+ κυβικά, όπως λένε οι φήμες).
Στοιχεία και ..στοιχειά κατά ανατολή μεριά..

Το «τερατάκι τσέπης» λοιπόν, αν και προς το παρόν είναι προνόμιο αυστηρά της –υπερβολικά- ανατολικής αγοράς, δέχτηκε ήδη την πρώτη του στυλιστική πινελιά διαφοροποίησης. Πρόκειται για την εξ Ιαπωνίας ερχόμενη μορφή τέχνης ονόματι «Kabuki», που σχετίζεται με το θέατρο (μάσκες και κουστούμια) όπως αυτό παιζόταν τον 16ο αιώνα στην Ιαπωνία. Όλα αυτά βέβαια στο πιο «pop-art» του πράγματος, προσαρμοσμένα στο 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αινιγματικά πρόσωπα, παράξενα σχήματα, τραπουλόχαρτα που λένε τη μοίρα ανθρώπων που δεν την ορίζουν και άλλα στοιχεία (και στοιχειά) του Ιαπωνικού δράματος, διακοσμούν το –σε μόλις 100 κομμάτια παραχθέν- ιδιαίτερο αυτό CBR250RR. Βάλτε στο σύνολο των γραφικών και ένα κρυμένο χάρτη της Ινδονησίας (η αγορά που λέγαμε) και δένει το πακέτο της μοναδικότητας.

Όμορφη πινελιά είναι και το κατακόκκινο πλαίσιο και υποπλαίσιο που περιβάλλει τον κινητήρα των 38 ίππων (στις 12.500 στροφές!). Μέχρι όμως να δούμε αν και πως θα έρθει από τα μέρη μας, ας περιοριστούμε στο βίντεο :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης