Η φήμη μάς έρχεται από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και έχει να κάνει με μια τρίτροχη έκδοση του γνωστού On/Off megascooter της Honda.

Με τρεις τροχούς θα κυκλοφορήσει έκδοση του Honda X-ADV 750 στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τους Γιαπωνέζους δημοσιογράφους του περιοδικού «Young Machine», οι οποίοι μάλιστα επικαλούνται πηγές μέσα από το κόκκινο εργοστάσιο. Σύμφωνα με αυτές, ένα τρίτροχο X-ADV θα βγει στην ευρεία παραγωγή και στη μορφή που μας δείχνει η επεξεργασμένη φωτογραφία τους, με τη Honda να θέλει να ανακόψει την πορεία και τη φόρα της Yamaha με τα LMW Tricity και Niken. Και λέμε φόρα, γιατί η Yamaha εξελίσσει διαρκώς τις δικές της τρίτροχες προτάσεις, ήδη αναμένεται η τουριστική GT του Niken (δείτε εδώ), ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς και ένα τρίτροχο με κινητήρα 300cc, το οποίο μας έδειξε πρόσφατα σε μορφή πρωτότυπου και με την κωδική ονομασία 3CT (δείτε εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda είχε παρουσιάσει στο Tokyo Motor Show του 2015 το τρίτροχο Neowing με τετρακύλινδρο boxer κινητήρα, που χρησιμοποιούσε ανάρτηση μπροστά με διπλά ψαλίδια και που ποτέ δεν είδε το φως της παραγωγής, ενώ οι πληροφορίες τώρα μιλούν για εντελώς διαφορετική κατασκευαστική φιλοσοφία. Οι Ιάπωνες συνάδελφοι λένε ότι ήδη η εξέλιξη του concept έχει προχωρήσει σε σημαντικό στάδιο και ότι έχει επιτευχθεί η εμπιστοσύνη που απαιτεί ένα τέτοιο προϊόν στους χειρισμούς του. Λένε, επίσης, ότι θα έχουμε περισσότερα νέα επί του συγκεκριμένου θέματος στα τέλη της χρονιάς, προφανώς στα διεθνή σαλόνια μοτοσυκλέτας. Η Honda ανέκαθεν ήταν προσεκτική στα βήματά της και μάλλον γι’ αυτό αποφάσισε να περπατήσει σε μονοπάτια άβατα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, αυτά των τρίτροχων μοντέλων διπλής χρήσης δηλαδή. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν..  

Πηγή: scooternet.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης