Ακολουθώντας από την περσινή σεζόν την πολιτική της ΚΤΜ, η Husqvarna παρουσίασε τη δική της ειδική έκδοση του motocross 450 μοντέλου της, τη μοτοσυκλέτα με την οποία ο εφετινός πρωταθλητής AMA/FIM Supercross Jason Anderson θα υπερασπιστεί τον τίτλο του και το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά, το 450 Rockstar είναι ο προπομπός του μοντέλου 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα του 2019. Επιπρόσθετα του FC 450 που ήδη διατίθεται στους ενδιαφερόμενους, η special έκδοση Rockstar διαθέτει αρκετά καλούδια με ρίζες στην εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της εταιρείας. Όπως, για παράδειγμα, τα ανοδιωμένα κέντρα των τροχών, το τελικό εξάτμισης της FMF, τις αλουμινένιες billet τιμονόπλακες με τη δυνατότητα ρύθμισης του offset, την προστατευτική ποδιά κινητήρα, το ημί-πλευστο μπροστινό δισκόφρενο, το κάλυμμα σέλας της Guts και το σύστημα εκκινήσεων που «κλειδώνει» το πιρούνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον κινητήρα, νέο πιστόνι και μπιέλα εγγυώνται καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αξιοπιστία στη σκληρή χρήση. Αυτές οι τελευταίες αλλαγές σίγουρα θα περάσουν και στο μοντέλο παραγωγής του 2020, για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας.


Το Rockstar Edition είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη. Το ευχάριστο για τους ενδιαφερόμενους είναι πως θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη Βόρεια Αμερική, όπως τον περασμένο χρόνο. Η διαθεσιμότητά του ξεκινάει σχεδόν άμεσα σε άγνωστη για την ώρα τιμή και για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Πηγή mxin.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης