Η Ducati στο πνεύμα των ημερών κάνει εκπτώσεις σε εξοπλισμό!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, 14:00
Η Ducati στο πνεύμα των ημερών κάνει εκπτώσεις σε εξοπλισμό!

Εορταστική προσφορά από τη Ducati, που προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα είδη εξοπλισμού αναβάτη και στα αξεσουάρ της μάρκας για την περίοδο των γιορτών.

Στο Ducati Athens, την έκθεση της ιταλικής φίρμας στην Αθήνα, θα βρείτε τη σειρά Apparel της μητέρας εταιρείας, που περιλαμβάνει εξοπλισμό από κράνη, μπουφάν, μπότες, casual ρουχισμό, t-shirt, polo shirt, φούτερ κ.α. Μάλιστα, η έκπτωση προσφέρεται και στην κολεξιόν του 2018, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ήδη διαθέσιμη στο Ducati Athens. Η σειρά Accessories αφορά αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες της Ducati, με μια γκάμα πραγματικά ατέλειωτη, προσφέροντας στους κατόχους της ιταλικής μάρκας τη δυνατότητα εξατομίκευσης ή ανανέωσης της αγαπημένης τους μοτοσυκλέτας, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην πλειοψηφία τους σε ικανοποιητικό απόθεμα, ενώ και με το σύστημα παραγγελίας και παράδοσης εντός 48 ωρών που έχει θεσπίσει η Ducati τα τελευταία χρόνια, η οποιαδήποτε ζήτηση ικανοποιείται σχετικά άμεσα και σε κάθε περίπτωση έγκαιρα όσον αφορά στις γιορτές και εντός της διάρκειας της προσφοράς.

Το Ducati Athens βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, Καλλιρρόης 9 και ακολουθεί το εορταστικό ωράριο καταστημάτων με ώρες λειτουργίας Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-17.00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00-20.00 ενώ τα Σάββατα 10.00-14.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9981199, www.ducatiathens.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, 20:18