Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλές ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν το 2020 για πιθανή συνεργασία της Harley Davidson με τον Το συγκεκριμένο μοντέλο θα ονομαζόταν Harley Davidson Iron 338κινεζικό κολοσσό Qianjiang. Η εικονική αμερικανική φίρμα θέλησε να διερευνήσει την πιθανότητα κατασκευής μικρότερων μοτοσικλετών στην Κίνα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με μεγάλους κατασκευαστές της Ασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποτέ δεν έγινε γνωστό αν τελικά υπήρξε συμφωνία για να προχωρήσει το project, ωστόσο η κινεζική πλευρά δεν άργησε να κατασκευάσει ένα Iron 883 με μικρότερο κινητήρα και μέγεθος. Η Zhejiang Qianjiang, στην οποία ανήκει η Benelli, κατασκεύασε και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα όμορφο cruiser εμπνευσμένο από τη Harley Davidson που θα ονομάζεται SRV300.

Η πιο πρόσφατη εικόνα του κινεζικού Harley το δείχνει σχεδόν έτοιμο.

Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει σε Κίνα και Ινδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα διαθέτει δικύλινδρο κινητήρα 296 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει περίπου 30 ίππους και το βάρος θα είναι περιορισμένο στα 163 κιλά. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, το εμπρός πιρούνι είναι USD με δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα όργανα είναι ψηφιακά.

Η μοτοσικλέτα προορίζεται – για την ώρα – για την κινεζική αγορά και ίσως την αγορά της Ινδίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι στα πλάνα των Κινέζων ο ερχομός προς την Ευρώπη.

Μοιάζει πολύ στο Iron 883 της Harley Davidson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει αυτόματο σύστημα πέδησης η Harley Davidson

Ο Jason Momoa παρουσιάζει τη νέα Harley Davidson Pan America

100 χρόνια Chief από την Indian

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης