Και τα δώδεκα ήταν υπέροχα, θα μπορούσε να πει κανείς, αναφερόμενος στα δώδεκα custom CB1000R που είδαμε στο Wheels & Waves του 2019. Τώρα ήρθε η στιγμή για να διαλέξουμε το «ένα».

Είχαμε δει και εδώ πως για τους Ιάπωνες, το μονοπάτι της εξατομίκευσης των μοτοσυκλετών έχει γίνει.. λεωφόρος, με όλο και περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των custom δημιουργιών. Μάλιστα, όταν η Honda φτιάχνει ως και χωριστό site για τα 12 ιδιαίτερα custom CB1000R που είδαμε στο περσινό φεστιβάλ Wheels & Waves, τότε τα πράγματα είναι αρκούντος σοβαρά και ενδιαφέροντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του συγκεκριμένου site καλείται το κοινό, εμείς δηλαδή, να τα κατατάξει από το 1 μέχρι το 12 τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες που έχουν ως βάση το Neo Sports Café του λίτρου. Ο επισκέπτης μάλιστα μπορεί να μοιραστεί την κριτική του στα social media, αλλά και να κατεβάσει την αγαπημένη του εκδοχή για φόντο στο κινητό ή τον υπολογιστή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να μπείτε και να κάνετε την κριτική σας πατώντας εδώ, εμείς πάντως –αν αναρωτιέστε- μια ροπή προς τον υπερτροφικό «μπόμπο» την έχουμε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης