Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Δυστυχήματα, η ιταλική εταιρία διοργάνωσε εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής για τα Παιδικά Χωριά SOS, με κυρίαρχο μήνυμα το «Είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας όταν έχουμε τον έλεγχο»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κηφισιάς. Ο κ. Γιώργος Τόκας, CEO της Pirelli, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για μία ακόμη χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, τα οποία διαχρονικά αγκαλιάζουμε με φροντίδα, αγάπη και έμπρακτη προσφορά. Στόχος μας είναι με μία σειρά ενεργειών κυκλοφοριακής αγωγής να δημιουργήσουμε υπεύθυνους πολίτες που μεγαλώνοντας θα γίνουν σωστοί και υπεύθυνοι οδηγοί με ευσυνειδησία, σεβασμό και τη χαρά της υπεύθυνης οδήγησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS ευχαρίστησε την εταιρία που για μία ακόμη χρονιά βρέθηκε δίπλα στους μελλοντικούς οδηγούς, με περισσότερα από 400 κορυφαία προϊόντα και την καλύτερη εκπαιδευτική ημερίδα στα χρονικά της. Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και δεσμεύτηκε για τη διαρκή εκπαίδευση των νέων για τη σχολική χρονιά 18/19 με τα συγκεκριμένα σεμινάρια Εκπαίδευσης Ασφαλούς Οδήγησης. Εισηγητής θα είναι εκπρόσωπος της Ατραπού Κηφισιάς, ο ακούραστος Γιάννης Βαλσαμανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς εδώ στο auto-moto zougla χαιρετίζουμε την όλη προσπάθεια και είμαστε στο πλευρό κάθε μελλοντικής παρόμοιας ενέργειας. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης