Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι από τις εταιρείες που είδαν τα νούμερα στις πωλήσεις τους να αυξάνοντας σημαντικά τοH παραγωγή στις νέες εγκαταστάσεις θα αφορούν κυρίως την αγορά της Ευρώπης. 2021. Σε ανεπίσημα στοιχεία από την Βρετανία, το εργοστάσιο από το Hinkley σημείωσε αύξηση κατά Hinkley στις πωλήσεις σε σχέση με το 2020 έχοντας νέο ρεκόρ 81.541 μονάδων από τους 701 αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά και σημαντικά τα νέα μοντέλα της βρετανικής φίρμας με αιχμή του δόρατος το νέο Tiger Sport 660, το νέο Speed Triple 1200 RR και φυσικά το νέο Tiger 1200. Η εταιρεία παρόλα αυτά δεν σταματάει εκεί καθώς σχεδιάζει ήδη μια νέα γκάμα χωμάτινων μοτοσικλετών, enduro και motocross, ενώ αναμένουμε και μια έκδοση δρόμου του αγωνιστικού Street Triple RS με το οποίο η Triumph θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport.

Στο Hickley θα κατασκευάζονται και οι ειδικές εκδόσεις Factory Customs της Triumph.

Νέες απαιτήσεις, νέες εγκαταστάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η άνοδος στις πωλήσεις σε συνδυασμό με τις αυξημένες απαιτήσεις στα πολλαπλά νέα μοντέλα, Στη Βρετανία η Triumph είχε μειώσει την παραγωγή τα τελευταία χρόνια κατά 3.000 μονάδες.ανάγκασαν την Triumph να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο του Hinkley. Οι Βρετανοί ανακοίνωσαν πως οι νέες εγκαταστάσεις θα έχουν τη δυνατότητα συναρμολόγησης 15.000-20.000 μοτοσικλετών το χρόνο από όλη την γκάμα της Triumph.

Ο Επικεφαλής Διαχείρισης της Μάρκας, Miles Perkins σχολίασε για τη νέα κίνηση της Triumph: “Οτιδήποτε κατασκευάζουμε, σχεδιάζουμε, πειραματιζόμαστε, δοκιμάζουμε και προετοιμάζουμε για την παραγωγή θα γίνεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Αυτό ακολουθεί το πλάνο της Triumph να συνεχίσει να κατασκευάζει τις μοτοσικλέτες τις στη Βρετανία, ιδιαίτερα με την αυξημένη ζήτηση των πελατών στην Ευρώπη και τη Μ. Βρετανία”.

Οι τρικύλινδοι κινητήρες είναι το σήμα κατατεθέν των Βρετανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία Triumph και Gibson για καλό σκοπό

Αυτό το Triumph θα δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι

Με το Triumph Trident ξεχνάς τη φλυαρία και απολαμβάνεις την ουσία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης