Το νέο κατάστημα της αντιπροσωπείας Μοτοδυναμική άνοιξε τις πόρτες του με ένα μεγάλο party, προσφέροντας σε περισσότερους από 800 καλεσμένους μια όμορφη εμπειρία.

Εξαιρετικές επιλογές από το γνωστό μουσικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο έδωσαν τον παλμό και κράτησαν τους επισκέπτες σε εξαιρετική διάθεση, ενώ γιαπωνέζικο άρωμα με street food από το Βασίλη Καλλίδη και ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες ειδικά για τη βραδιά από τον Alex Pavlov έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μια εκρηκτική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε από μια επίδειξη – έκπληξη, που έγινε από τους πρωταθλητές Kendo της ομάδας του Νίκου Νικολούζου. Όσοι επισκέφθηκαν το χώρο δήλωσαν ενθουσιασμένοι και μεταξύ αυτών ήταν οι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ο εκρηκτικός showman Τόνυ Σφήνος και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κατάστημα της Yamaha βρίσκεται  στην Αγία Παρασκευή – Μεσογείων 397 – και σίγουρα αποτελεί πρότυπο για την αγορά δικύκλων, αξεσουάρ και τεχνικής υποστήριξης. Αναπτύσσεται σε 900 τ.μ. σε 2 επίπεδα, όπου ο αναβάτης μπορεί να βρει κυριολεκτικά τα πάντα. Τη μεγαλύτερη ποικιλία δικύκλων της εταιρίας, πρότυπο συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο, τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών, που απευθύνονται και σε μη αναβάτες και, κυρίως, εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το προσωπικό που θα το λειτουργήσει, είμαστε σίγουροι ότι το όλο εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία. Αξίζει έστω και μια απλή επίσκεψη για να καταλάβετε τι εννοούμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης