του Νίκου Βιτσιλάκη

Όπως χαρακτηριστικά αναγράφει η Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, η «επέλαση της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας είναι αυτή που άλλαξε ριζικά τους δύο τροχούς, γράφοντας τη δική της ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και εμείς φυσικά δεν θα διαφωνήσουμε, απεναντίας θα ανατρέξουμε στην ελληνική πραγματικότητα και θα δούμε πως τις δεκαετίες 70s και 80s η έννοια μοτοσυκλέτα είχε την υπογραφή της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Μοντέλα όπως οι Honda CB, Kawasaki Z, Suzuki GS, Yamaha XT κ.λ.π. είχαν την τιμητική τους, γαλουχώντας χιλιάδες πατριωτάκια στη χαρά της οδήγησης μοτοσυκλέτας. Και τώρα, ήρθε η ώρα να παρελάσει μπροστά από τα μάτια μας ζωντανή η ιστορία, με τη συμμετοχή μοναδικών και αξέχαστων ιαπωνικών μοντέλων στην εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας (αμαξοστάσιο ΟΣΥ, 30/9 και 1/10).​CB 750, Z 900, GS 1000, XT 500 και άλλες γιαπωνέζες καλλονές ..εκτίθενται μπροστά στα μάτια μας!

Με μια εντυπωσιακή αφίσσα και το ακόμα πιο εντυπωσιακό σλόγκαν «Japan Attack», η δραστήρια λέσχη θα θυμίσει σε πολύ κόσμο τα νιάτα του και θα κάνει πολύ περισσότερο να νοσταλγήσει εκείνα τα αξέχαστα χρόνια. Καλεί μάλιστα όποιον διαθέτει ανάλογη μοτοσυκλέτα -και τη θεωρεί κομμάτι της ιστορίας- να την εκθέσει μαζί με τις υπόλοιπες. Απλά πρέπει να το κάνει άμεσα και να επικοινωνήσει στο τηλ. 6937-406999 ή στο email classicjap.gr@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης