Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η τεχνολογία στις μπαταρίες εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και πολλές καινούριες εταιρείες κυρίωςΗ κίνηση μεταφέρεται και στους δύο τροχούς!επενδύουν στις νέες τεχνολογίες. Από την Αμερική μάς έρχεται ένα νέο cruiser μοντέλο της εταιρείας Zaiser, η οποία υπόσχεται κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στη μοτοσικλέτα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο και πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αυτονομία. Η Zaiser αναφέρει πως η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 17,3kWh, η οποία είναι ικανή να χαρίσει 480 χιλιόμετρα αυτονομίας. Διαθέτει σύστημα ταχυφόρτισης ενσωματωμένο στη μοτοσικλέτα, ενώ οι μπαταρίες είναι και αποσπώμενες για εύκολη φόρτιση στο σπίτι.

Πολύ φιλόδοξο το πλάνο της αμερικανικής Zaiser για ένα πολύ φουτουριστικό cruiser.

Εντυπωσιακές επιδόσεις και συστήματα ασφάλειας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις της Zaiser είναι εξαιρετικές καθώς η τελική ταχύτητα φτάνει τα 190 Km/h, ενώ τα πρώτα Η Zaiser προσφέρει και διαδραστικό κράνος για αυξημένη συνδεσιμότητα.100Km/h έρχονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες είναι τοποθετημένοι σε κάθε τροχό, κάτι που σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς!

Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας, καθώς διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα σταθερότητας, αισθητήρες για πρόληψη σύγκρουσης και σύστημα έκτακτης βοήθειας. Η Zaiser αναφέρει επίσης ότι θα προσφέρει και ένδυση (κράνος-μπουφάν-γάντια) αναβάτη, τα οποία θα διαθέτουν σύστημα συνδεσιμότητας με τη μοτοσικλέτα με φωνητικές εντολές ή με αισθητήρες κίνησης.

Η μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2022 και κάτι μας λέει ότι πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι για το αποτέλεσμα του cruiser της Zaiser.

Οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες για μεγαλύτερη ευκολία στη φόρτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2027 οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες θα κοστίζουν λιγότερο από τις συμβατικές

Οι μπαταρίες είναι το μοναδικό εμπόδιο της Ducati για ηλεκτρική μοτοσικλέτα

H Harley Davidson αποκτά ηλεκτρικό παρακλάδι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης