Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Harley Davidson δεν είναι μία απλή μάρκα κατασκευής μοτοσικλετών. Είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει ξεχωριστές εκκεντρικές μοτοσικλέτες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κίνημα Και κάνεις δοκιμή και συμμετέχεις δωρεάν σε κλήρωση για να κερδίσεις μία Harley!!! αναβατών που θέλουν να ζουν διαφορετικά και πιο ελεύθερα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν ένα δίκυκλο της αμερικάνικης φίρμας αλλά δεν το πράττουν λόγω χρημάτων. Η Harley-Davidson South Eastern Europe δίνει λύση σε όσους θέλουν να ζήσουν το όνειρο με ένα διαγωνισμό που τρέχει τις τελευταίες ημέρες.  Κάνοντας απλά ένα test ride μιας μοτοσικλέτας Harley-Davidson Dark Custom στις οποίες περιλαμβάνονται τα ανανεωμένα για το 2016 Iron 883 και Forty-Eight, οι αναβάτες θα μπουν αυτόματα στο διαγωνισμό και κατόπιν κλήρωσης διεκδικούν ως πρώτο δώρο, ένα καινούργιο Iron 883 του 2016.

Ένας τυχερός θα κερδίσει αυτή την μοτοσικλέτα... Harley Davidson Iron 883

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως 15 Μαΐου…
O διαγωνισμός αφορά σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα είναι σε ισχύ έως και 15 Μαΐου.

Για να κλείσετε ένα test ride πρέπει να το κάνετε σε μία από τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες μάρκας στην Αθήνα (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) και τη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό της Harley Davidson πατήστε ΕΔΩ

 

Κάνεις δοκιμή με την Harley Dadidson Forty-Eight και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις την Iron 883...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης