Με τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου σε συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας, όπου πολλοί άνθρωποι δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα λόγω της τρέχουσας πανδημίας, η Kawasaki Motors Europe σε συνεργασία με την Ελληνική αντιπροσωπεία λαμβάνει μέτρα εν αναμονή της επιστροφής στην ομαλότητα στο μέλλον.  

Η Kawasaki Motors Europe για να υποστηρίξει τους ιδιοκτήτες Kawasaki σε όλη την Ευρώπη ανακοινώνει την παράταση της περιόδου εγγύησης για όλες τις νέες -ή σε διάρκεια ισχύος εγγύησης- μοτοσυκλέτες, Jet Ski και Mule/ATV (εξαιρουμένης της επαγγελματικής χρήσης), για την περίοδο που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, το χρονικό διάστημα της οποίας θα επανεξεταστεί σε περίπτωση πιθανών περαιτέρω επεκτάσεων της απαγόρευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μοντέλα με ημερομηνία λήξης ισχύος εργοστασιακής εγγύησης μετά την 1 η Μαρτίου 2020, η περίοδος ισχύος αυτής επεκτείνεται για δύο μήνες. Αντίστοιχα, για όσα πουλήθηκαν ή ταξινομήθηκαν μετά την 1η Μαρτίου 2020, η περίοδος επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης θα οριστεί μέσω ενός προγράμματος που θα τεθεί σε ισχύ όταν οριστικοποιηθεί το χρονικό διάστημα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του ιού Covid-19.  

Η TEOMOTO AE, ως επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, έχει ήδη δρομολογήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε οι νέοι και υπάρχοντες ιδιοκτήτες προϊόντων της Kawasaki να επωφεληθούν από τη δυνατότητα παράτασης της περιόδου εγγύησης για όσο αυτό απαιτηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-3410684, στο info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kawasaki.gr   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης