Χτες βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός ο τραγουδιστής των Prodigy που πέρα από τη μουσική, τον χαρακτήριζε και η αγάπη του για την ταχύτητα και τους δύο τροχούς.

Μετά από μια καριέρα 30 χρόνων σαν χορευτής και τραγουδιστής, ο Flint λάτρευε τις μοτοσυκλέτες και δεν το έκρυβε. Από την πρώτη του μοτοσυκλέτα, ένα… Yamaha Fizzie, ως το να έχει τη δικιά του μοτοσυκλέτα από τη Moto2!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω δύο μεγαλύτερα αδέλφια, ένας εκ των οποίων είχε ένα custom Z9 και ο άλλος που ήταν λίγο περισσότερο των σπορ μοτοσυκλετών και στη συνέχεια προχώρησε στα GSX-Rs.Συνήθιζα να τους πληρώνω για να με πάρουν μαζί στις  μοτοβόλτες και σε όλες τις συναντήσεις  μοτοσυκλετιστών. Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου πως, ως έφηβος αναζητούσα κάποια ελευθερία που θα έβρισκα σε ένα μοτοποδήλατο, όσο το συντομότερο έπαιρνα το δίπλωμα οδήγησης μου.» Είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του ο Flint σχετικά με το πώς ξεκίνησαν όλα.

Η συνέχεια βέβαια ήταν καταιγιστική, καθώς μετά το Fizzie πέρασαν πιο «ζόρικες» μοτοσυκλέτες από τα χέρια του, όπως το GSX1100 EFE αλλά και το πρώτο Fireblade. Έπειτα δεν έλειψε και η ενασχόληση με τους αγώνες. Το 1998 έγινε η πρώτη αγωνιστική επαφή με τη Ducati του Sean Emmet η οποία κατέληξε μάλιστα και σε άσχημη πτώση! Παρόλα αυτά, το πάθος ήταν τόσο έντονο που πλέον ακροβατούσε μεταξύ της καριέρας ενός εκκολαπτόμενου αγωνιζόμενου, αλλά στη μπάντα. Στην πορεία ήρθαν και αγώνες αντοχής -σαν ιδιοκτήτη ομάδας πλέον- που τον βρήκαν ως και νικητή, για να έρθει η συνέχεια στο BSS, όπου και η ιστορία σταμάτησε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, όπως είχε πει και ο ίδιος: «Οι μοτοσυκλέτες σημαίνουν το ίδιο πράγμα για μένα τώρα. Όταν ξύνεις γόνατο, ακούς το θόρυβο από κάτι που αγαπάς, αυτή την ελευθερία. Στο μυαλό σου ξέρεις πότε είσαι σε αυτό και απλά τρέχεις».

Πηγή: MCN

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης