Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται ανάμεσά μας το CFMoto 700 CL-X έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό Καθαρή scrambler μοτοσικλέτα με αυξημένες δυνατότητες off-road.trend χάρη στην όμορφη εμφάνισή του, την προσιτή τιμή και τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Μετά την αρχική έκδοση Heritage και την πιο φρέσκια έκδοση Sport, η CFMoto προχωράει σε μια τρίτη έκδοση του μοντέλου που ονομάζει ADV και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε είναι για μεγαλύτερες περιπέτειες εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά, το 700 CL-X ADV ακολουθεί την δομή του βασικού μοντέλου με την προσθήκη ψηλής ζελατίνας εμπρός, πλαϊνές βάσεις βαλίτσας και μικρή σχάρα στο πίσω μέρος της σέλας. Ξεχωριστό επίσης είναι το ψηλό φτερό εμπρός, ενώ τα ελαστικά είναι διπλής χρήσης που τονίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες της μοτοσικλέτας.

Το ψηφιακό όργανο πληροφοριών παραμένει ίδιο με την έκδοση Heritage.

Στο τεχνικό κομμάτι, η CFMoto έχει αλλάξει ελαφρώς τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις προσθέτοντας μεγαλύτερες διαδρομές για καλύτερη συμπεριφορά στις χωμάτινες διαδρομές. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος δικύλινδρος σε σειρά των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 70 ίππους και 61Nm ροπής. Στην περίπτωση του ADV στον στάνταρ εξοπλισμό θα υπάρχουν οι χαρτογραφήσεις Off-Road και Street, όπως και σύστημα Cruise Control.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω σχάρα και βάσεις για βαλίτσες.

Οι τροχοί θα είναι ακτινωτοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα, DRL φώτα ημέρας, LED φλας τα οποία απενεργοποιούνται αυτόματα και USB θύρα φόρτισης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα έχουμε το 700 CL-X ADV στην Ευρώπη, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα λανσαριστεί ως μοντέλο 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης