Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία το φετινό World Ducati Week στην πίστα του Misano όπου περισσότεροι από 90.000 φίλοι της μάρκας συναντήθηκαν και πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο. Σημαντικότερη στιγμή της διοργάνωσης ήταν ο Αγώνας των Πρωταθλητών στον οποίο πήραν μέρος μεγάλα αστέρια του MotoGP όπως ο Pecco Bagnaia και ο Jack Miller.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοτοσικλέτες οι οποίες πήραν μέρος στον μοναδικό αυτό αγώνα ήταν οι Panigale V4S, ειδικά Πρώτη πουλήθηκε η Panigale του Miller.προετοιμασμένες για τη διοργάνωση. Η Ducati αποφάσισε μετά το τέλος του WDW να βγάλει προς πώληση τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες και φυσικά έγιναν άφαντες σε μόλις μερικές ώρες. Η διαδικασία πώλησης Online ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και πρώτη μοτοσικλέτα που πωλήθηκε ήταν εκείνη του Jack Miller με το νούμερο 43. Ακολούθησε εκείνη του Pecco Bagnaia με το 63 και αμέσως μετά η Panigale του Johann Zarco με το νούμερο 5 στα χρώματα της Pramac.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ της Ducati, Patrizia Cianetti, τόνισε: «Ο Αγώνας των Πρωταθλητών, μαζί με την παρέλαση των φίλων της Ducati, ήταν τα πιο εντυπωσιακά θεάματα στο 11ο World Ducati Week. Οι δεκάδες χιλιάδες των θεατών που συνδέθηκαν στη ζωντανή μετάδοση, αλλά και οι θεατές στις κερκίδες για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσαν την ικανότητα της Ducati να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες που τροφοδοτούν πάθος και ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία της άμεσης πώλησης των Panigale V4S ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών».

Βίντεο με το WDW 2022.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης